Αρχική » » ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΕΙ ΤΉ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΧΙ ΠΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΤΙ Η GOOGLE ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. 

Ας μη γελιόμαστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν κερδίσει τις εκλογές του Ιανουάριου είχε ήδη επικρατήσει ήδη έναντι της «συστημικής» Νέας Δημοκρατίας στα κοινωνικά δίκτυα και στο Διαδίκτυο. Κάθε δήλωση υπουργού, κάθε κυβερνητική κίνηση ή απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου περνούσε από το κόσκινο των «επαναστατών» της Αριστεράς που πολιορκούσαν το κάστρο της εξουσίας ποστάροντας στο twitter ή το facebook και καθοδηγούσαν την κοινή γνώμη. Δεν ξεχνούμε επίσης τα «κόκκινα πρωτοσέλιδα», τους διθυράμβους των αρθρογράφων για τον Αλέξη που θα άλλαζε την Πολιτική Ιστορία της Ευρώπης, τα πωρωμένα πρωτοσέλιδα κατά των «μερκελιστών» και των «υποταγμένων»....

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ο καιρός γυρίσματα. Η κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ σε Διαδίκτυο και social media ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όχι γιατί η συντηρητική παράταξη απέκτησε ξαφνικά ιντερνετικό στρατό που παρεμβαίνει στις δημόσιες συζητήσεις αλλά γιατί οι υπολογιστές έχουν ένα «κακό»: τη μνήμη που εύκολα μπορεί να σκαλιστεί μέσω μιας απλής αναζήτησης. Έτσι, κάθε μέρα που περνά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. βρίσκεται αντιμέτωπη με τα ψέματά της, που δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας ή κατασκευάσματα της αντιπολίτευσης αλλά σύγκριση των όσων έλεγαν οι υπουργοί με αυτά που πράττουν. 

ΟΤΑΝ ΓΙΑ παράδειγμα πέρυσι τον Φεβρουάριο ο υπουργός Άμυνας από την Κω έλεγε ότι η δημιουργία Κέντρων Κράτησης θα λειτουργούσε ως μαγνήτης για την προσέλκυση Χιλιάδων μεταναστών και για αυτό το λόγο δεν θα επέτρεπε τη δημιουργία τους, δεν μπορεί τώρα να πείσει εύκολα τους νησιώτες ότι τα hotspots γίνονται για το καλό τους. Όταν ο πρωθυπουργός υποσχόταν από τη Λάρισα μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ότι θα αμβλύνει τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις του Μνημονίου για τους αγρότες μοιάζει τώρα παγιδευμένος στις υποσχέσεις του. Όταν ο υπουργός Επικρατείας νομοθετεί με στοιχεία για τις τηλεοπτικές άδειες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα την οποία περιγράφουν τα επίσημα έγγραφα των ελληνικών πρεσβειών, θα γίνει γρήγορα ο «δημοφιλέστερος» πολιτικός στο twitter. 

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει την αγορά των μέσων ενημέρωσης. Να «σημαδέψει» την τηλεόραση με 4 άδειες, να «ρυθμίσει» τα ραδιόφωνα και το Διαδίκτυο, να «σταματήσει την κατάχρηση του δημόσιου χαρακτήρα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης», όπως είπε ξεκάθαρα στη Βουλή ο αν. υπουργός Χρ. Βερναρδάκης. Όμως το παιχνίδι της πληροφόρησης ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει χάσει. Όχι επειδή απέναντί του έχει τη διαπλοκή, μέρος της οποίας βρισκόταν ή και βρίσκεται ακόμη στο πλευρό του, αλλά γιατί αρκεί μία εύρεση στο Google με θέμα «υποσχέσεις Τσίπρα» για να ξετινάξει κάθε προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης. 

(ΠΑΝΟΣ ΑΜΥΡΑΣ- ΕΛΕΥΘ.ΤΥΠΟΣ-17/02/2016) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger