Αρχική » » Μετά το άγριο ξύλο και τις συκοφαντίες, θα κατεβάσουν και τον Στρατό;

Μετά το άγριο ξύλο και τις συκοφαντίες, θα κατεβάσουν και τον Στρατό;


Είναι φασισμός και μυρίζει... απριλιανές μεθόδους το να κατασυκοφαντείται, να λοιδορείται και να απειλείται με διώξεις όποιος δεν επιθυμεί να εφαρμοστούν οι γερμανικοί νόμοι που εστάλησαν για να υπογραφούν από τους δήθεν Αριστερούς υπηρέτες του Βερολίνου! 

Άρθρο του Γιώργου Τράγκα 

Δεκάδες φορές στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγείλει τη χρήση αστυνομικής βίας και τις δυνάμεις καταστολής, όπου επενέβησαν, ακόμη και όταν ολόκληρα τετράγωνα των Αθηνών έγιναν παρανάλωμα του πυρός ή απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές από τη δράση μαυροκουκουλοφόρων ή αντιεξουσιαστών. Έως και σήμερα, τα στελέχη του κατηγορούνται για τις σχέσεις που ανέπτυ­ξαν-ως μάρτυρες υπεράσπισης- με στελέχη της «17 Νοέμβρη» ή για δηλώσεις συμπάθει­ας και υπεράσπισης ομάδων αντιεξουσιαστών, οι οποίες συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Πρόσφατα, μάλιστα, υπήρξαν πηχυαίοι τίτλοι στις εφημερίδες για τον σύμ­βουλο του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος επικοινωνούσε με μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς», ρωτούσε για τα αιτήματά τους και άκουγε τις φραστικές επιθέσεις τους εναν­τίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.... 

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ. επέλεξαν ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκοπή Παυλόπουλο, επειδή δεν έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρουστούν με τους «μπαχαλάκηδες» που έκαψαν την πρω­τεύουσα, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, για να μη χυθεί αίμα. Εκείνη η εντολή, «να περιοριστούν οι αστυνομικοί σε αμυντική δράση», ήταν το πρόκριμα (τουλά­χιστον έτσι ειπώθηκε προς την πλευρά των διαφωνούντων της Αριστερής Πλατφόρ­μας), ώστε να πάρει τον προεδρικό θώκο ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. και επιστήθιος φί­λος του Κώστα Καραμανλή. 

Θα ανέμενε κανείς σεβασμό από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και από τον κ. Καμμένο προς όλες αυτές τις διαδηλώσεις που γίνονται με αφορμή την επιχείρηση υλο­ποίησης του τρίτου, ανθρωποκτόνου μνημονίου. Είναι πολύ επικίνδυνο για την πληγω­μένη και συρρικνωμένη Δημοκρατία της αποικίας το να βαφτίζεις συλλήβδην «ακραί­ους» και «χρυσαυγίτες» όσους διαμαρτύρον­ται και δεν θέλουν να χάσουν εντελώς όσα απέκτησαν με αίμα και να περιπέσουν σε αναξιοπρεπή διαβίωση. 

Είναι φασισμός και μυρίζει... απριλιανές μεθόδους το να κατασυκοφαντείται, να λοιδορείται και να απειλείται με διώξεις όποιος δεν επιθυμεί να εφαρμοστούν οι γερμανικοί νόμοι που εστάλησαν για να υπογραφούν από τους δήθεν Αριστερούς υπηρέτες του Βερολίνου. Επί Επταετίας, οι τύραννοι χα­ρακτήριζαν «κομμουνιστή» και «μίασμα» όποιον αντιδρούσε στη δικτατορία και στην παράνοιά τους. Έτσι και τώρα -δυστυχώς- γί­νεται ευρέως αντιληπτό ότι με γκεμπελική διάθεση κατηγορούν αγρότες, δικηγόρους, γιατρούς, φαρμακοποιούς, μηχανικούς, εμ­πόρους, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, κα­τοίκους των νησιών και όσους γενικά αντι­δρούν στην κατοχή, σαν «χρυσαυγίτες». 

Είναι ένα επιχείρημα με το οποίο προσπα­θούν να δικαιολογήσουν «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν», την οποίαν εισάγουν στην ελληνική κοινωνία ζητώντας να εφαρμοστεί από έναν πολυβασανισμένο και με χαίνουσες πληγές λαό. Έτσι, όμως, γιγαντώνουν την εικόνα της Χρυσής Αυγής, δίνουν παλ­λαϊκές διαστάσεις στο κομματικό μέγεθος της και γεννούν για το μέλλον απροσδιόρι­στους εθνικούς κινδύνους. Η πολιτική συμ­περιφορά τους μυρίζει από χιλιόμετρα μα­κριά... αυταρχισμό, ολοκληρωτική νοοτρο­πία. Θυμίζουν εντονότατα τα «καθαρά χέ­ρια» του Γιάννη Λαδά, τις «ενάρετες επιχει­ρήσεις» εναντίον των κρεατεμπόρων και των λαθρεμπόρων, το αμείλικτο, φασιστικό κυ­νηγητό των αντιφρονούντων, την αβίαστη χρήση των αστυνομικών δυνάμεων καταστολής. Αποκαλύπτουν, έτσι, ένα αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο, το οποίο συνο­δεύεται από ατράνταχτες αποδείξεις για την υποκρισία και τα ψέματά τους στην πορεία για την κατάκτηση της εξουσίας. 

Ειρωνεύονται με αλαζονεία τους πάντες. Λένε για τους αγρότες «ας πάρουν τα “τανκς” τους και ας έρθουν στην Αθήνα», εννοώντας τα τρακτέρ, θέλοντας να δείξουν ότι οι άν­θρωποι που δουλεύουν σκληρά τη γη είναι «ακραίοι» και «τραμπούκοι». Χλευάζουν τον επιστημονικό χώρο της χώρας, μιλώντας για «κίνημα της γραβάτας». Πάγωσαν βέβαια (και προσπάθησαν να μην παίξει πολύ στα κανάλια) από την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που κατακε­ραύνωσε τη «δικτατορία του μνημονίου», μι­λώντας ξεκάθαρα και έξω από τα δόντια για «χρήση εισαγόμενων νόμων που εφαρμό­ζονται σε πειραματόζωα τα οποία οδηγούν­ται σε μη αξιοπρεπή διαβίωση». Δίνοντας αυτό το δυνατό χαστούκι στους υπηρετούντες την ξένη κατοχή, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζήτησε να αποσυρθεί οριστικά το Ασφαλιστικό και υπογράμμισε ότι συντάσσεται με όλες τις διαμαρτυρόμενες κοι­νωνικές ομάδες. Ελπίζω να μη βγει κάποιος κυβερνητικός και κατηγορήσει εισαγγελείς και δικαστές ότι είναι «εξτρεμιστικά όντα»! 

Έχω την αίσθηση ότι οι νησιώτες έχασαν κάθε πιθανότητα να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης. Οι Σουηδοί, στα πολλά χρόνια που απονέμονται τα βραβεία, δεν τα έχουν δώσει ποτέ σε «μαυ­ραγορίτες» και «εκμεταλλευτές» της ανθρώπι­νης δυστυχίας. Είχαμε μια πιθανότητα να συγκινήσουμε τους ανθελληνικούς κύκλους της Ευρώπης και τη χάσαμε κι αυτή, αφού ήδη εγράφησαν εκατοντάδες ρεπορτάζ στο εξωτε­ρικό με αφορμή τους χαρακτηρισμούς και τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας. Όλη η Ευ­ρώπη πλέον παρακολουθεί την παραποιού­σα, γερμανοδοσμένη κυβέρνηση των δήθεν Αριστερών (που έσπευδαν να υποστηρίξουν όλους τους διαδηλωτές) και έπαιρναν μέρος στο Κίνημα της Γένοβας να καθυβρίζει και να κατασυκοφαντεί όλους τους Έλληνες που αν­τιδρούν στα βίαια μέτρα εφαρμογής του μνη­μονίου και στην ανέλεγκτη είσοδο εκατοντά­δων χιλιάδων προσφύγων. 

Ήδη, οι Ευρωπαίοι μιλούν για μια ηγετική παρεούλα που προσπαθεί να μείνει στην εξουσία όπως-όπως και σε αυτήν την προσπάθειά της ανενδοίαστα χρησιμοποιεί με­θόδους που μυρίζουν... Απριλιανούς. Η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι οι αγρότες θα ανακο­πούν από την Τροχαία, γιατί «το κράτος έχει νόμους και κανόνες». Όταν στο παρελθόν τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έκαιγαν ανενόχλητα τα μαγαζιά και τις πολυκατοικίες στην Αθήνα, δεν υπήρχε κράτος με νόμους και κανόνες; Τώρα που έχουμε μνημόνιο και χώρα υπό κατοχή... υπάρχει κράτος; 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-10/02/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger