Αρχική » » Hot ... spot στον Πειραιά!

Hot ... spot στον Πειραιά!


Η απόφαση έχει «σφραγιστεί» από τον Σεπτέμβριο του 2015 

Εδώ και δύο ημέρες, ακούγεται όλο και πιο έντονα πως αναμένεται να κατασκευαστούν «στρατόπεδα» προσφύγων στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να έχει βρει το πρώτο hot spot στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο Σχιστό, δίπλα από το νεκροταφείο. 

Ειδικότερα και όπως διαρρέεται, πρόκειται να κατασκευαστεί ένας πολύ μεγάλος καταυλισμός στο ...παλαιό στρατόπεδο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και που θα μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 2-3 χιλιάδες πρόσφυγες. 

Οι τοπικές Αρχές δηλώνουν άγνοια, ωστόσο η πρώτη πληροφορία για δημιουργία hot spot υπάρχει από τον Σεπτέμβριο του 2015! Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέρος όπου θα γίνει στο «στρατόπεδο», είναι... ευνοϊκό για όσους πρόσφυγες έρχονται στο Μεγάλο Λιμάνι. 

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει τι θα πράξουν οι βουλευτές στη Β’ Πειραιώς κυρίως, από όλα τα κόμματα, αφού σίγουρα θα δεχθούν αφόρητες πιέσεις από τους κατοίκους των όμορων περιοχών. 

Να θυμίσουμε, τέλος, πως στη Λεωφόρο Σχιστού κυκλοφορούν πολλές νταλίκες που πηγαίνουν στο λιμάνι της... COSCO, με ό,τι σημαίνει αυτό! 

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-28/01/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger