Αρχική » » Ο Καμμένος πόσταρε τον Θεοδωρικάκο της GPO σαν «σκύλο»

Ο Καμμένος πόσταρε τον Θεοδωρικάκο της GPO σαν «σκύλο»


Έγινε κι αυτό! Ο Πάνος Καμμένος, λάτρης των social media, απάντησε στις εταιρίες δημοσκοπήσεων, μετά τα τελευταία αποτελέσματα που φέρνουν τη Ν.Δ. πρώτη και δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ. Το έκανε, όμως, με τον δικό του «τρόπο», προκαλώντας σχόλια και απαντήσεις από τα θιγόμενα πρόσωπα. 

Ειδικότερα, στο πρώτο του tweet επιτέθηκε στην εταιρεία METRON ANALYSIS, τονίζοντας χαρακτηριστικά:...
«Μετά τη METRON ANALYSIS, η ALCO του Παναγόπουλόυ -που ξεφτιλίστηκε στο δημοψήφισμα και σε ΟΛΕΣ τις εκλογές- μετράει... Το ΠΑΝ.ΜΑΚ. έρχεται...». 

Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Επανήλθε λίγο αργότερα με... μια μονταρισμένη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται τοποθετημένο το πρόσωπο του Τάκη Θεοδωρικάκου, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO, σε σώμα σκύλου: «Η άλλη Φιλιππινέζα της GPO ήταν την ημέρα των εκλογών γλείφων τον Κυριάκο με εντολή Βενιζέλου ΜΕΤΡΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ...». 

Το τελευταίο tweet προκάλεσε την αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε στο Facebook (είχε ποστάρει τη φωτογραφία με τον... σκύλο), γράφοντας τα εξής: «Φίλες και φίλοι, σας ζητώ συγγνώμη για την ασχήμια που βλέπετε. Μπορείτε να δείτε από πού προέρχεται. Το σχόλιό μου: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Το κακό είναι πως πρόκειται για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της πατρίδας μας. Το δίκαιο θα λάμψει...». 

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-19/1/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger