Αρχική » » Ποια χώρα φοβούνται περισσότερο οι Τούρκοι;

Ποια χώρα φοβούνται περισσότερο οι Τούρκοι;


Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Δεν τα λέμε εμείς, τα λένε οι ίδιοι...

Οι περισσότεροι Τούρκοι θεωρούν τη Ρωσία ως τη μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα τους, σύμφωνα με μελέτη την οποί­α πραγματοποίησε πανεπιστήμιο στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, η Έρευνα Κοινωνι­κών - Πολιτικών Τάσεων ...στην Τουρκία 2015 έγινε από το Πανεπιστήμιο Καντίρ Χας στην Κωνσταντινούπολη.

"Αν και το Ισραήλ ήταν στην κορυφή της λίστας των χωρών που εθεωρείτο ότι α­ποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την Τουρκία από το 2011, φέτος η Ρωσική Ο­μοσπονδία αντικατέστησε το Ισραήλ στη λίστα. Τα ποσοστά αυτών που θεωρούν τις ΗΠΑ, τη Συρία και το Ισραήλ ως απει­λές προς την Τουρκία έπεσαν το 2015" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Απουσιάζει φυσικά από τη λίστα η Ελλά­δα, αφού η τουρκική κοινή γνώμη έχει αντιληφθεί ότι είμαστε καρπαζοεισπράκτο­ρες και μπορούν ανενόχλητοι να κά­νουν... κρουαζιέρες στο Αιγαίο με τα πο­λεμικά τους πλοία χωρίς να βυθίζονται, ε­νώ τα μαχητικά τους κάθε τρεις και λίγο μπορούν να πετάνε πάνω από ελληνικά νησιά χωρίς να καταρρίπτονται!

Πως είμαι... υπερβολικός; Για ρωτήστε και το Βλαδίμηρο που ετοιμάζεται να μπουκάρει στην Κωνσταντινούπολη γιατί τα μεμέτια τόλμησαν να του ρίξουν ένα α­εροπλάνο!

Αλλά τι συγκρίνουμε τώρα; Τον Πούτιν με... τον Τσίπρα, τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου ή αύριο το πρωί τον Κούλη!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-22/01/2016)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger