Αρχική » » Το πλοίο της αγάπης

Το πλοίο της αγάπης


Η στήλη συμβάλλει στον διάλογο για την αύξηση των δημόσιων εσόδων με ρηξικέλευθη πρόταση. Κοντολογίς, ανακαλύψαμε ισοδύναμα!
Από τον
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ

Μας πρήξανε οι Ευρωπαίοι. Για να μη λαρυγγώνουμε τους παππούδες με τη θηλιά της εξαθλίωσης και την περικοπή συντάξεων, απαιτούν να βρούμε «ισοδύναμα». Δηλαδή, για κάθε ευρώ που δεν θα κόβουμε από τους γέροντες να ανακαλύπτουμε ένα ευρώ από αλλού. Για να μην πάει ο ΦΠΑ στο 100% και η φορολόγηση εισοδημάτων στο 201%, πάλι θέλουν ισοδύναμα. Κι εμείς τι λέγαμε (άλλοι από μέσα τους κι άλλοι από... έξω μας) τόσο καιρό που μας πρήζανε τα συκώτια με τα γινάτια τους; «Θα πάρετε τα @#amp;δια μας».

Αυτό που υποσχόμασταν οργισμένοι ή αστειευόμενοι είναι τελικά το απόλυτο, λειτουργικό και εφικτό...
ισοδύναμο, για να μην ξαναγίνει περικοπή μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων στην ταλαιπωρημένη πατρίδα μας. Απλώς θα χρειαστεί μια στοιχειώδη οργάνωση και έναν ικανό αριθμό γενναίων εθελοντών ζιγκολό, οι οποίοι θα θελήσουν να ρίξουν τα καλογυμνασμένα κορμιά τους στη φωτιά κολασμένων ερωτικών μαχών, για να ξελασπώσουν τη χώρα από τον βάλτο του χρέους που άφησε η πασοκική κλεπτοκρατία.

Νταγλαράδες

Το σχέδιο είναι απλό και η επιτυχία του βασίζεται σε μια υποψία όλων μας, η οποία επαληθεύτηκε από δημοσίευμα φινλανδικής εφημερίδας που έγραψε ότι οι απελπισμένες γυναίκες της σκανδιναβικής χώρας πληρώνουν εικοσάευρα για να συνευρεθούν με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, και συχνάζουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς για να βρουν... ταίρια. Εμείς αποκλείεται να χρεώνουμε εικοσάευρα, διότι τυγχάνουμε αγαπητικοί ντελικατέσεν. Ο όρος «Ελλην εραστής» προηγείται ημών και θα συνεχίσει να υπάρχει και έπειτα από εμάς. Θα είμεθα αλμυρότατοι στην τιμή και ηδείς στις πράξεις. Μια μεραρχία αποφασισμένων νταγλαράδων θα κάνει κανονική απόβαση (όλο και κάποιος πατριώτης πλοιοκτήτης θα διαθέσει τμήμα του στόλου του για να κατακτήσουμε καρδιές και όχι εδάφη) στη μακρινή Φινλανδία. Προβλέπεται ότι όχι μόνο θα κάνομεν στράκες εκεί, αλλά οι επιτυχίες μας θα μας καταστήσουν ανάρπαστους σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν θα προλαβαίνουμε να εξυπηρετούμε πελατεία από Λονδίνο μέχρι Ελσίνκι και από Μόναχο μέχρι Μονπελιέ. Βουρ και ζήτω μας!

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger