Αρχική » » Συνεργασία του ΥΠΕΘΑ με την Πειραιώς

Συνεργασία του ΥΠΕΘΑ με την Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν ξεκινήσει συνεργασία με σειρά προσφορών στα στε­λέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους, όπως αποκλειστικά προνόμια και παροχές σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες (προνομιακό κλιμακωτό επιτόκιο έως 3%, προθεσμιακή κατάθεση δωδε­κάμηνης διάρκειας, πιστωτική Master Card, δάνεια κ.ά.), προσωπική τηλεφωνική γραμ­μή 24ωρης εξυπηρέτησης στο 210-3898999, ενώ ο μισθοδοτικός λογαριασμός μετατρέπεται σε προνομιακό μισθοδοτικό με ετήσιο επιτόκιο 3% έως το ποσό των 5.000 ευρώ. 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για απόστρατους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς είναι: αστυνομική... ταυτό­τητα, πρόσφατο αποδεικτικό μηνιαίας σύνταξης, ΦΕΚ απο­στρατείας εκδιδόμενο από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr), υπεύ­θυνη δήλωση (Αρ.8 Ν.1599/1996) θεωρημένη από αρμό­δια δημόσια Αρχή ως προς το γνήσιο υπογραφής του δηλούντος. 

Ακόμα απαραίτητα είναι: 

Δικαιολογητικά πιστοποίησης στοιχείων ΑΦΜ και εισοδήματος (εκκαθαριστικό σημεί­ωμα), δικαιολογητικά πιστο­ποίησης διεύθυνσης κατοικίας με πρόσφατο λογαριασμό ορ­γανισμού παροχής κοινής ωφέλειας και δικαιολογητικά πιστοποίησης τηλεφώνου, όπου θα πρέπει να περιλαμβά­νονται λογαριασμός εταιρείας τηλεφωνίας ή συμβόλαιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ή αντίγραφο αίτησης ταυτοποί­ησης χρηστών καρτοκινητός τηλεφωνίας με υπεύθυνη δή­λωση ή λογαριασμό κινητού τηλεφώνου. 

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-18/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger