Αρχική » » ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ


 ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. 
Το γενικό πρόσταγμα για το εγχείρημα αυτό αναμένεται να έχει ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και θα κινείται δεξιότερα της Ν.Δ.

Νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά, το οποίο οι πληροφορίες θέ­λουν να κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, η πρώτη διερευνητική συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αργά χθες το βράδυ με μοναδικό της αντικείμενο τη δρομολόγηση της διαδικασία ίδρυσης του. Και βέβαια το γενικό πρόσταγ­μα για το εγχείρημα αυτό αναμένεται να έχει ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης. Σύμφωνα με το ιστορι­κό της υπόθεσης, προηγήθηκαν πολλές ζυμώσεις και συζητήσεις. Κι όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε κοινός τόπος μετα­ξύ στελεχών της ευρύτερης δεξιάς έχοντας και τη στήριξη ισχυρότατων οικονο­μικών παραγόντων για να γίνει το επό­μενο βήμα... 

Η πίεση και οι κρούσεις 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Φραγκούλης που διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής 'Άμυνας στο παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές κρούσεις κατά καιρούς από διάφορα πολιτικά πρόσωπα να πολιτευθεί ή να μπει μπροστά σε μια νέα πολιτική κίνηση, ωστόσο ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν είχε πειστεί για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος. 

Αυτή τη φορά, όπως τονίζουν κύκλοι προσκείμενοι στη νέα κίνηση, υπάρχουν οι ευλογίες μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος και ο στρατηγός πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η πληροφόρηση κά­νει λόγο για έντονη αντιπαράθεση μετα­ξύ των στελεχών που επιθυμούν την ί­δρυση του νέου κόμματος με τη νέα η­γεσία της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά επισημαίνεται ότι ο αρχικός πυρήνας που θα «τρέξει» το νέο κόμμα κι­νείται στον αμιγώς δεξιό χώρο και δεν βλέπει με καλό μάτι τη νέα ηγεσία της Ν.Δ. καθώς τη θεωρεί νεοφιλελεύθερη. Τα πρώτα στελέχη του νέου πολιτικού εγχειρήματος προέρχονται από τις 'Ένοπλες Δυνάμεις και τον χώρο της Εκκλησίας. Αναμένονται οι εξελίξεις. 

(LIVE SPORT-26/01/2016)

2 σχόλια:

  1. Τα νέα κόμματα μας μάραναν. Υπάρχει κόμμα στρατιωτικών ε.α. δεν του αρέσει?

    Μήπως είναι και αυτός εντολοδόχος της Ν.Δ. για να κάνει κακό, στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, τον πληροφορώ ότι δεν θα καταφέρει τίποτα γιατί εμείς δεν προδίδουμε την πατρίδα μας.

    Στο παρελθόν προσπάθησαν να μας διασπάσουν, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Να σας θυμίσω, με εντολή Σαμαρά της ΡΙΖΕΣ , τον Αυφαντή που μας είπε πράκτορες των Άγγλων.
    Τα κανάλια εμάς δεν μας παρουσιάζουν, να δούμε αν κάνετε κόμμα εσείς θα σας έχουν μέρα νύχτα σαν το Ποτάμι του Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αργησες παρα πολυ........τωρα εχουμε τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger