Αρχική » » Ο Γιάννος στο σκαμνί και ο Σημίτης κουνάει το δάκτυλο

Ο Γιάννος στο σκαμνί και ο Σημίτης κουνάει το δάκτυλο


Γιατί, σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Σημίτη. Όλα αυτά, γίνονταν από δικούς του ανθρώπους, κάτω από τη μύτη του. 

ΝΆΤΟΣ πάλι ο καλός μας φίλος ο Γιάννος. Ο Παπαντω­νίου ντε, για τον οποίο στάλθηκε χτες μια ακόμη δι­κογραφία για εξο­πλιστικά προγράμ­ματα στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο αξιότιμος Γιάννος τα είχε «αρπάξει». 

ΑΝ δηλαδή, κατά το κοινώς λεγόμενο, είναι... λαμόγιο... 

ΒΕΒΑΊΩΣ, θα μου πείτε, ότι τέτοιες εκφράσεις αγ­γίζουν τα όρια του μηνύσιμου δημοσιεύματος, αλλά, όπως και να το κάνουμε, με τον Γιάννο έχει ασχοληθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια η ελληνική δικαιοσύνη επομένως... 

Η υπόθεση διαβιβάστηκε σε ανακριτή διαφθοράς, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τους Ει­σαγγελείς σε βάρος στελεχών του υπουργείου Άμυνας , το έτος 2003, για κακουργηματική απιστία, ενώ η Βουλή θα πρέπει να ερευνήσει ενδεχόμενες ευθύνες του τότε υπουργού Γιάν­νου Παπαντωνίου. 

Η δίωξη αφορά την συμφωνία αντισταθμιστικών ωφελημάτων που υπεγράφη με αφορμή τη σύμβαση Εκσυγχρονισμού Μέσης Ζωής έξι (6) φρεγατών τύπου "S" του Πολεμικού Ναυτικού, στις 12 Φεβρουαρίου 2003, έναντι συμβατικού τιμήματος 381.578.580 ευρώ, με κύριο ανάδοχο τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ και κύριο υποκατασκευαστή την εταιρία THALES NEDERLAND B.V. 

ΔΙΑΒΑΖΩ, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, εγώ ο αφε­λής και κάνω ταμείο. 

Ο Άκης, πίσω από τα κάγκελα για τις γνωστές λαμογιές όταν ήταν υπουργός. 

Ο Θεόδωρος Τσουκάτος παραδέχτηκε τον Ιούνιο του 2008 ότι το 1999 έλαβε ένα εκατομμύριο μάρκα από τη Ζήμενς. Υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά σταδιακά μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, κάτι που όμως ακόμη δεν έχει αποδει­χτεί. 

Ο Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκε τον Μάιο του 2010 ότι το 1998 και το 2000 έλαβε 200.000 και 250.000 μάρκα αντίστοιχα. Για το πρώτο ποσό κατονόμασε την Siemens ενώ για το δεύ­τερο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την προέλευσή τους. Από τις 27 Μαΐου 2010 έχει απαγορευτεί στον Τάσο Μαντέλη η έξοδος από την χώρα. 

ΚΑΙ, βεβαίως, ο Γιάννος, ο οποίος δύσκολα θα την βγάλει καθαρή, αφού, τον περασμένο Νοέμ­βριο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσά­ρων ετών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερη­σίως και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ (η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγο του) για ανα­κριβή δήλωση πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2009. 

ΚΑΙ εδώ, τρελαίνομαι, γιατί, σε αυτή την χώρα, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Σημίτη. Όλα αυτά, γίνονταν από δικούς του ανθρώπους, κάτω από τη μύτη του. 

ΔΕN τα ήξερε; Τότε τι πρωθυπουργός ήταν... 

ΤΑ ήξερε και δεν μίλαγε; Τότε είναι κι αυτός υπεύθυνος. 

ΕΙΤΕ στη μία, είτε στην άλλη περίπτωση, θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη. Και να αθωω­θεί λόγω... βλακείας ή να καταδικαστεί ως λαμόγιο. 

ΑΛΛΆ το σύστημα της διαπλοκής που ανδρώθη­κε και έφαγε τον σκασμό τις ημέρες της παντο­δυναμίας του, φροντίζει να τον κρατά στο απυ­ρόβλητο. Και, το πιο εξοργιστικό είναι, ότι κάθε λίγο και λιγάκι, τον βγάζει και μας κουνάει το δάχτυλο. 

(ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ-05/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger