Αρχική » » Όσα ΔΕΝ ΕΙΠΕ ο Τσίπρας στη μνημονιακή γιορτή της Αριστεράς

Όσα ΔΕΝ ΕΙΠΕ ο Τσίπρας στη μνημονιακή γιορτή της Αριστεράς


Πολλά είπε ο Τσίπρας στην ομιλία του για τον έναν χρόνο αριστερής διακυβέρνησης. Συνεπές ιδεολογικά αυτό, αφού όπως έλεγε και ο Λένιν δεν είναι σωστό να αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάει μία όμορφη ιστορία. Πέραν των οικονομικών όπου ακούσαμε πραγματικά απίστευτα πράγμα­τα, όπου κοντολογίς ο Τσίπρας των capital control θύμισε τον Σαμαρά του Success Story, είχαμε και πολλές αναφορές στις μεγάλες «επιτυχίες» της κυβέρνησης. Δηλαδή στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ στα πρότυπα κομματικής τηλεοράσεως αλά Βόρεια Κορέα και της νομοθέτησης του «συμφώνου συμβίωσης» για τους ομοφυλόφιλους....

Ούτε μία λέξη δεν αρθρώθηκε όμως για τα Εθνικά θέματα. Σίγουρα, ο Τσίπρας δεν μπορεί να απαριθμήσει πολλές «επιτυχίες» σε αυτά. Τα Εθνι­κά θέματα βαίνουν ολοταχώς προς μία σιωπηλή προδοσία. Γι΄ αυτό και η νουδούλα δεν λέει κουβέντα, γιατί είναι συμφωνημένη η εκχώρησή τους. Ο Ελληνισμός της Κύπρου μας θα προδοθεί σε ένα νέο σχέδιο Ανάν, ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου συνεχίζει να καταπιέζεται από τους κατσαπλιάδες και το όνομα της Μακεδονίας συντόμως θα δοθεί στους σκοπιανούς. 

Επίσης δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη για το λεγόμενο «προσφυγικό». Αυτό ήταν εξόχως άδικο, φυσικά, αφού λίγες μέρες πριν ο ίδιος χώρος του σταδίου ήταν γεμάτος από λαθρομετανάστες και καθαρίστηκε επειγόντως για να μιλήσει ο «φιλάνθρωπος» Τσίπρας. Αφού τόσο πολύ θέλει τους «πρόσφυγες» γιατί δεν έκανε την ομιλία του σε ένα στάδιο γεμάτο από αυτούς, όπως ζούσαν τόσο καιρό οι Έλληνες των νησιών και των αστικών κέντρων; 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-27/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger