Αρχική » » Το ελικόπτερο βλήθηκε από εχθρικά πυρά

Το ελικόπτερο βλήθηκε από εχθρικά πυρά


Εκείνη τη νύχτα της μεγάλης προδοσίας. 

Γράφει ο Στέφανος Χίος 

Απόρρητα και μυστικά του Ελ­ληνικού Δημοσίου (γιατί περί δημοσίου πρόκειται), φυλάσ­σονται εδώ και 20 χρόνια στα ντουλάπια του Γενικού Επιτελεί­ου Ενόπλων Δυνάμεων, εις το πνεύμα της γνωστής υπόθεσης περί «ελληνοτουρκικής φιλίας» που καλλιεργούν στη χώρα που βυθίζεται όλα εκείνα τα πολιτι­κά σαπρόφυτα που βούλιαξαν τον τόπο και αυτές τις ώρες που μιλάμε θα έπρεπε να βρίσκονται στο λάκκο της ιστορίας που τους αρμόζει αλλά εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανενόχλητοι και πλούσιοι. 

Φραγκάτοι προδότες στην υγειά των κορόιδων με τους σκοτωμένους ήρωες να φυλάνε δυο μέτρα γης.... Εδώ και 20 χρόνια (με δεκάδες έγγραφα και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το ονοματεπώνυμο της προδοτικής εθνικής συμπεριφοράς), επιδιώκουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί αλήτες -επικύψαντες στα μεγάλα συμφέροντα που τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους, να πείσουν το Λαό ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν οι ήρωες (οι αντιπλοίαρχοι, Παναγιώτης Βλαχάκος και Χριστόδουλος Καραθανάσης και ο σημαιοφόρος, Έκτορας Γιαλοψός, αιωνία τους η μνήμη), «βούτηξαν» στο έδαφος, επειδή ο Καραθανάσης έπαθε έμφραγμα λόγω προβλήμα­τος καρδιάς και οι άλλοι δύο του πληρώματος πνίγηκαν στη θέση τους. Στη συνωμοσία αυτή που υπήρξαν και άνθρωποι που πήραν το «κατιτί τους», θα επανέλθουμε και με πρόσθετα στοιχεία. Η συγκά­λυψη ήταν πλήρης, όπως συμβαίνει με το Στρατό. Ποτέ δε βγάζεις άκρη και ειδικά με τους προδότες. Αλλά και ποτέ δε βγάζεις άκρη, όταν για­τροί και ιατροδικαστές αναλαμβά­νουν να συνεχίσουν το κουκούλωμα και τη συγκάλυψη. Να΄ χουν το νου τους και να ξέρουν ότι δε θα τους ξεχάσουμε... 

Οι Εφιάλτες 

Όσο για τους πολιτικούς που έπαι­ξαν με το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων και μας οδήγησαν στη συμφορά και στην ταπείνωση και αυτούς δεν τους ξεχάσαμε. Οι ναύαρχος Λυμπέρης (το έχουμε πει και δημόσια) καθώς και οι Αρσένης, Πάγκαλος και Σημίτης, αποτελούν τον ορισμό των σύγχρονων προ­σώπων του Εφιάλτη. Αρκεί μόνον να διαβάσουν τι λέει, είκοσι χρόνια μετά, ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του ήρωα των Ιμίων, για να αντιληφθούν το μέγεθος της προδοσίας τους. Αλλά είναι τόσο παχύδερμοι και πωρωμένοι που αμφιβάλλουμε εάν το αντιληφθούν. «Γιατί όμως συγκάλυψαν και την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής; Γιατί δεν άφησαν εκπρόσωπό μας να είναι μέσα;. Γιατί ο παππούς μου πιάστηκε στα χέρια με τον ιατροδικαστή; Και γιατί ουσιαστικά η ιατροδικαστική έκθεση βασίστηκε σε ένα πρόβλημα της καρδιάς που είχε η μητέρα του πατέρα μου και όχι ο ίδιος. Τι σχέση μπορεί να έχει το εκ γενετής πρό­βλημα της γιαγιάς μου που δεν είναι κληρονομικό με τον πατέρα μου. 

Εκεί “πάτησαν” και προέκυψε ξαφνι­κά ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Γιατί η μητέρα μου και ο παππούς μου είδαν μόνο το κεφάλι του και δεν τους άφησαν να δουν το σώμα του; Γιατί ήταν καλυμμένο και γιατί φώναζε ο παπ­πούς μου ότι το παιδί του δεν πνίγη­κε; Και ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε -την οποία έχουμε στο σπίτι μας- έχει τρύπες και κηλίδες αίματος, σημάδια που φανερώνουν πως ο θάνατός του δεν επήλθε από καρδιακό επει­σόδιο. Η υπόθεση συγκαλύφθηκε και το μόνο που ζητάω είναι να μάθουμε την αλήθεια». Αυτά είπε ο γιος του ήρωα. Και 20 χρόνια μετά ακόμα κάποιοι επιδιώκουν να μας πείσουν ότι το ελικόπτερο, έπεσε γιατί το πήρε ο άνεμος. Όπως και τη σημαία... 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-30/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger