Αρχική » » Κι εσείς και ο γρύλος σας!

Κι εσείς και ο γρύλος σας!


Το Προσφυγικό, η Συνθήκη Σένγκεν και τα ευρωσύνορα. 

Βρε, άι σιχτίρ κι εσείς και η Σένγκεν σας! Μας βάλατε καλά καλά στα κλουβιά, τώρα μας ζητάτε στρα­τόπεδο για 400.000 μετανάστες στην Αθή­να; Βρε, άντε στον αγύριστο, ευρωλιγούρια, που θα έλεγε και ο Χριστόδουλος! Ποιος φταίει για το μεταναστευτικό κύ­μα, αλήθεια; Η Ελλάδα; Εμείς βομβαρδί­ζουμε τη Συρία, το Ιράκ, τους Κούρδους; Εμείς έχουμε κάνει στάχτη το Αφγανι­στάν; Εμείς διαλύσαμε το κράτος που εί­χε φτιάξει ο Καντάφι και κρατούσε «δεμέ­νους» τους τζιχαντιστές; Εμείς κρεμάσαμε τον Σαντάμ Χουσεΐν και διαλύσαμε το Ιράκ;... 

Γιατί δεν μιλάει, άραγε, η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυ­βέρνηση; Γιατί δεν βγαίνει φό­ρα παρτίδα ο Τσίπρας να τους πει ότι Ρωσία, Γερμανία, Γαλ­λία, Αγγλία, ΗΠΑ είναι μπλεγμένες με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και, συνε­πώς, εκείνες πρέπει να δεχθούν τον κόσμο που εκτοπίζεται με δική τους υπαιτιότητα; Φταίει, λένε, η Ελλάδα, που δεν αναχαιτί­ζει τα κύματα των προσφύγων. 

Μπα; Μήπως θέλετε να κάνουμε εκεί­να που έκανε ο αριστερούλης Ντ’ Αλέμα στην Ιταλία; Να βυθίζουμε τις βάρκες και να πνίγουμε τον κόσμο; Τι να κάνουμε; Να στήσουμε στις ακτές πολυβόλα και να βαράμε στο ψαχνό; Ας στείλουν βαπόρια οι εταίροι, να τους βάζουμε μέσα και να τους γυρνούν πίσω στην Τουρκία, με ση­μαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 

Μη μας δουλεύει τώρα ο Σόιμπλε, επει­δή η Μερσεντές, η BMW και η VW έχουν εργοστάσια στην Τουρκία και ό,τι δεύτερο παράγει η χώρα του διοχετεύεται στη χο­άνη του κράτους του Ερντογάν! Πώς εί­πατε; Να καταργηθεί η Συνθήκη Σένγκεν; Να καταργηθεί, αλλά με δική σας ευθύνη και όχι επειδή, δήθεν, δεν μπορεί η Ελλάδα να διαφυλάξει τα σύνορά της. Εδώ, κύρι­οι, υπάρχουν χιλιόμετρα ατελείωτα ακτο­γραμμών. Χιλιόμετρα, τα οποία, σύμφωνα με τη συνθήκη της Ε.Ε., αποτελούν ευρω­παϊκά σύνορα! Τα υπόλοιπα εί­ναι αηδίες και ξεράσματα! 

Κι αν η Μέρκελ έχει τώρα μετανιώσει για την «ελαστικό­τητα» που επέδειξε στο Μετα­ναστευτικό, ας αναλάβει η Γερμανία τη φύλαξη των συνόρων στο Αιγαίο! Έχει παράδοση στην «καλή συμπεριφορά» απέναντι στις μειονότητες. Ας φτιάξει και στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους μετανάστες. Και σ’ αυτό έχει παράδοση και, μάλιστα, με «ιδιαίτερη επιτυχία»! Αν θέλει, λοιπόν, ο πρωθυπουργός να κερδίσει τις εντυπώσεις και να απεγκλωβίσει τη χώρα από το αδιέ­ξοδο όπου την οδηγούν οι εταίροι, ας βγει και ας μιλήσει καθαρά στις Βρυξέλλες. «Κύριοι, δικά σας λάθη πληρώνει σήμερα η Ευρώπη και, κυρίως, η Ελλάδα. Και αντί να λέτε βλακείες, ελάτε να βοηθήσετε. Εί­ναι το Μεταναστευτικό, ηλίθιοι!» 

(H AKΙΣ-akis@dimokratianews.gr) 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger