Αρχική » » Βολές σε Καμμένο από τους Στρατιωτικούς για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό

Βολές σε Καμμένο από τους Στρατιωτικούς για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό


Ανοιχτή επιστολή προς τους, Υπουργό Εθνικής Άμυνας Καμμένο Πάνο, Υπουργό Εργασίας Κατρούγκαλο Γεώργιο και Αν. Υπουργό Οικονομικών Χουλιαράκη Γιώργο με θέμα το «Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό των Στρατιωτικών» απέστειλε η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου. Στην επιστολή οι ένστολοι σχολιάζουν την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών σε επιστολή τους, η οποία εμφάνιζε τους Έλληνες Στρατιωτικούς ακόμη και σαν προνο­μιούχους. Οι ίδιοι αναφέρουν: «Τα 5 επιπλέον συντάξιμα έτη που δίνονται στους Στρατιωτικούς και το Υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει ως πλασμα­τικά εμείς τα ονομάζουμε μάχιμα. Οι Έλληνες Στρατιωτικοί: Είναι οι μόνοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο που δεν αμείβονται για την υπερωριακή τους απασχόληση η οποία πολλές φορές υπερβαίνει το διπλάσιο της νόμιμης.... 

Αναγκάζονται λόγων των συνεχών μεταθέσεων, μαζί με τις οικογένειές τους να γίνονται εσωτερικοί μετανά­στες πολλές φορές στην ζωή τους. Οι συχνές μεταθέσεις ακόμη και σε συνα­δέλφους που έχουν ξεπεράσει τα 25 έτη υπηρεσίας μας αναγκάζουν να συντηρούμε πολλές φορές ακόμη και 2 κατοικίες. Είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα για να καλύπτουν αμέσως και σε ανάγκη εις βάρος της προσωπικής και οικο­γενειακής τους ζωής κάθε απρόβλεπτη υπηρεσιακή απαίτηση και κάθε έκτακτη ανάγκη της χώρας όπως π.χ. Σεισμοί, Πυρκαγιές, Πλημμύρες κτλ χωρίς πρόσθετη αμοιβή. Επιπλέον οι σύζυγοί τους συνήθως δεν μπο­ρούν να έχουν μόνιμη απασχόληση για να συμβάλουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό λόγω των συχνών μεταθέσεων οι οποίες επιδρούν δυσμενώς στην οικο­γενειακή τους ζωή και συνοχή. 

Κύριοι Υπουργοί οι Στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους αναμένουν από εσάς: Αποκατάσταση της νομιμότητας και την δικαιοσύνης στο ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό και υλοποίηση των προεκλογικών σας δεσμεύσεων με άρση των μεγάλων αδικιών που έχουμε υποστεί. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-26/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger