Αρχική » » Ακυρώνει διαγραφές

Ακυρώνει διαγραφές


 Ο Καμμένος προσεγγίζει «καραμανλικούς» και συγχωρεί αμαρτίες.
 Στην ενίσχυση του κόμματός του με όσους είχε διαγράψει στοχεύει ο Πάνος Καμμένος. 

Η είδηση είναι απολύτως διασταυρωμένη και αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις διαγραφές στελεχών του κόμματος που έγιναν το προη­γούμενο διάστημα για πολιτι­κές διαφοροποιήσεις και δημό­σιες τοποθετήσεις που δεν ήταν σύμφωνες με τη «γραμμή». Πρόκειται κυρίως για μικρομεσαία στελέχη από όλη την Ελλάδα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δείχνουν διάθεση επαναπροσέγγισης και η άρση της διαγραφής τους θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας που θα ξεκινήσει ο κ. Καμμένος προς την αξιοποίηση του αποτελέσματος των εσωκομμα­τικών εκλογών της Νέας Δημο­κρατίας. 

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. θε­ωρεί ότι οι «γαλάζιες» κάλπες του δίνουν τη δυνατότητα να γίνει πόλος έλξης ...για στελέχη που προέρχονται από τον «καραμανλικό» χώρο και θεωρούν ότι υπέστησαν ήττα, ενώ δεν νομίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται σύμφωνα με τις ρίζες της. Βε­βαίως, αν και από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι υπάρχει ζήτημα τέτοιας «διαρροής», ο Πάνος Καμμένος εκτιμά ότι με το πέρασμα του χρόνου αυτό θα συμβεί σταδιακά και θα δώσει την ευκαιρία στους Ανεξάρτη­τους Έλληνες να δυναμώσουν στελεχιακά σε όλη την Ελλάδα. Η άρση των διαγραφών θα γί­νει σε μια προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα, για το οποίο ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος. Παράλληλα, συνομιλώντας με ανθρώπους που εμπιστεύεται, αναφέρει πως ίσως υπάρξει κι ένα κομμάτι ψηφο­φόρων της Ν.Δ. που το επόμε­νο διάστημα θα στραφεί προς τη Χρυσή Αυγή, αν και θεωρεί πως δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα άξιο λόγου ποσοστό. Πάντως, υπάρχουν ορισμένοι στο κόμμα που ναι μεν συμφω­νούν με την επιστροφή των δι­αγραμμένων, αλλά δεν πολυπιστεύουν στις «μεταγραφές» από το «καραμανλικό» μπλοκ, θε­ωρώντας πολύ αισιόδοξη την πρόβλεψη. Και ενδεχομένως να έχουν δίκιο... 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ _ SECRET-16/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger