Αρχική » » ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος (www.nikosxeiladakis.gr)

Αυτές τις μέρες συμ­βαίνουν πολύ "πε­ρίεργα" πράγματα όπως αποκαλύπτει το Russian TV αλλά και κάποιοι μπλόγκερς από την Ιταλία και την Γερμανία. Ατέλειωτα κομβόι με νατοϊκά άρματα μάχης σε μη ανακοι­νώσιμη κατεύθυνση. Επίσης α­πό τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιταλίας αλλά και της Γερμανίας φεύγουν συνέχεια συρμοί με άρματα μάχης προς άγνωστη κατεύ­θυνση.... 

Αυτές οι εικόνες είχαν να ειδωθούν από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέ­μου γι’ αυτό και ένας Ιταλός α­ποφάσισε να πάρει κάποιες φωτογραφίες και να μας τις προβάλλει. 

Γεννιούνται πολλά ερωτήματα γιατί υπάρχει αυτή η περί­εργη κινητικότητα μέσα στην Ευρώπη. Που πάνε όλα αυτά τα άρματα μάχης; Με ποιων ε­ντολές κινούνται και κυρίως που πηγαίνουν; Τι ετοιμάζουν; Ζούμε σε πολύ πονηρούς και­ρούς και σίγουρα κάθε τι το α­πρόοπτο και περίεργο προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Το 2016 ήρθε με ανησυχητικούς οιωνούς. 


(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ -03/1/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger