Αρχική » » ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ S - 300;

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ S - 300;


Σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι ελληνικοί S-300, ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων της ελληνικής και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας. Η εν λόγω ενεργοποίηση επέτρεψε στα ισραηλινά μαχητικά να δουν πως λειτουργεί το σύστημα «εγκλωβισμού» των S-300. 

Οι S-300 δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για την ελλη­νική αεράμυνα ενάντια στις τουρκικές παραβιάσεις - Σαπίζουν στην Κρήτη αντί να μεταφερθούν στην Κύπρο και να ελέγχουν όλο τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. 

Σε μία ακόμη πράξη εθνικής υποτέλειας φέρεται να έχει προχωρήσει η συγκυβέρνηση θίασος Σύριζα-Ανέλ....
Σύμ­φωνα με το Reuters ενεργοποιήθηκε το ρωσικό σύστημα αεράμυνας S-300. όχι για να αντιμετωπίσει τις τουρκικές παραβιάσεις, αλλά για να... ασκηθεί η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ. Ως γνωστόν, οι εβραίοι καίγονται εδώ και χρόνια να μάθουν τα επιχειρησιακά μυστικά αυτού του στρατηγικού όπλου. Παλαιότερα γιατί το κατείχε το Ιράν και θα προξενούσε σοβαρότατες απώλειες σε περίπτωση επιχειρήσεων κατά της Τεχεράνης. Και σήμερα, γιατί έχει εγκατασταθεί από τους Ρώσους στη Συρία και ελέγχει σχε­δόν όλο τον εναέριο χώρο της Μέσης Ανατολής. 

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διέψευσε την είδηση. Δεν απάντησε όμως στα επίμονα ερωτήματα που προκύ­πτουν από την πρόσφατη μυστική συνάντηση Καμμένου με τον εβραίο στρατηγό Γκιλάντ. Διευθυντή Πολιτικών και Στρατιωτικών Θεμάτων του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ και άμεσου συνεργάτη του Νετανιάχου. 

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι ελληνικοί S-300, που βρίσκονται στην Κρήτη, ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων της ελληνικής και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας τον Απρίλιο - Μάιο. 

Η εν λόγω ενεργοποίηση επέτρεψε στα ισραηλινά μαχητικά να δουν πώς λειτουργεί το σύστημα «εγκλωβι­σμού» των S-300, συλλέγοντας δεδομένα για το ραντάρ του και το πώς θα μπορούσε να «τυφλωθεί» ή να παρα­πλανηθεί. «Μέρος των ασκήσεων περιελάμβανε επιχειρή­σεις ισραηλινών μαχητικών κατά αντιαεροπορικών συστη­μάτων» σημείωσε η μία πηγή, ενώ άλλες δύο επεσήμαναν ότι οι S-300 της Κρήτης ήταν μεταξύ των συστημάτων που ενεργοποιήθηκαν. Πηγή που ανήκει στον χώρο της άμυνας στη συγκεκριμένη περιοχή ανέφερε ότι η Ελλάδα προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια κατόπιν αμερικανικού αιτήματος, τουλάχιστον μία φορά μέσα στο έτος. 

Η υποταγή Τσίπρα και Καμμένου στις ΗΠΑ και στον σιωνιστικό παράγοντα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ας σημει­ωθεί ότι οι S-300, αντί να πάνε στην Κύπρο και να γίνει πράξη ο Ενιαίος Αμυντικός Χώρος, είναι παραπεταμένοι στην Κρήτη και σε λίγο θα πάνε γα παλιοσίδερα. 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-09/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger