Αρχική » » Νέα μετωπική σύγκρουση για τις Ενώσεις

Νέα μετωπική σύγκρουση για τις Ενώσεις


Η κόντρα αναμένεται να έχει και συνέχεια. 

Αναζωπύρωσε τις φωτιές στις Ενώσεις το διευρυμένο Γενι­κό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρα­τιωτικών που έγινε στη Λαμία. Η ΠΟΕΣ υποστήριξε πως στο συμ­βούλιο συμμετείχαν 55 στρατιωτικοί από όλη την Ελλάδα, δηλαδή αντιπρο­σωπείες των ΔΣ των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών Αττικής, Στε­ρεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδο­νίας & Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Κρήτης και μονο­μελείς αντιπροσωπείες των Ενώσεων Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου, ενώ παρενέβησαν εκπρόσωποι των Ενώσεων Στρατιωτικών Ρόδου και Λέρου. Επίσης υποστήριξε πως το Γενικό Συμβούλιο συγκλήθηκε μετά από αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Περι­φέρειας Ηπείρου, το ΔΣ της οποίας δεν παρευρέθηκε για τεχνι­κούς λόγους....
 
Όμως, τρεις Ενώσεις αμφισβήτησαν έντονα πως όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Πρόκει­ται για τις Ενώσεις Κεντρικής Μακεδο­νίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου, που σε απάντησή τους λένε ότι οι Ενώσεις τους, που εκπροσωπούν το 70%-80% των εγ­γεγραμμένων στρατιωτικών, όχι μόνο δεν μετείχαν με «μονομελή αντιπροσω­πεία», αλλά έχουν σαφώς διαχωρίσει τη θέση τους από την ΠΟΕΣ εδώ και καιρό. Η κόντρα θα έχει και συνέχεια, αφού οι τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις καταγγέλλουν πως η ΠΟΕΣ δεν τηρεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Οι τρεις Ενώσεις, πάντως, δεσμεύονται στους συναδέλφους τους πως, έστω και μόνες θα συνεχίσουν να παλεύουν για λύσεις. 

Κ.Α. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-12/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger