Αρχική » » «Πότε θα υλοποιήσετε την απόφαση του ΣτΕ»;

«Πότε θα υλοποιήσετε την απόφαση του ΣτΕ»;


Το ΚΚΕ παίρνει θέση υπέρ στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας. 

«Κόκκινο πανί» είναι για τον Περισ­σό η θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας πως έχει εξασφαλίσει τα κονδύλια για την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και την πλήρη εφαρμογή του Συμβουλίου της Επικράτειας, αλ­λά η υπόθεση δεν προχωρά, γιατί... δεν έχουν κάνει το ίδιο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς. 

Στο ΚΚΕ πιστεύουν πως οι στρατιωτικοί και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας είναι τα πρώτα θύματα της ...
τρίτης και σκληρότερης όλων μνημονιακής περιόδου που ζει η χώ­ρα υπό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Στόχος, δε, της συγ­κυβέρνησης είναι, σε συνεργασία με το ΔΝΤ και τους λοι­πούς τροϊκανούς, να προχωρήσει, τελικά, σε περικοπές κατά πάντων, αυξήσεις στα όρια συνταξιοδότησης, αλλαγές στις φορολογικές κλίμακες κ.λπ. Οι δε κατά καιρούς υποσχέσεις, λένε στο ΚΚΕ, στοχεύουν στο να εμποδίσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν ήδη στα χέρια τους δικαστική απόφαση, να προχωρή­σουν τις διεκδικήσεις τους. Επτά βουλευτές του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, Σ. Βαρδαλής, Α. Κανέλλη, Ν. Καραθανασόπουλος, X. Κατσώτης, Γ. Λαμπρούλης και Μ. Συντυχάκης, ζητούν πια από την κυβέρνηση να τους πει ημερομηνία σχετικά με το πότε θα υλοποιήσει την απόφαση του ΣτΕ, ενώ το ΚΚΕ ετοί­μασε ειδικό μήνυμα για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. 

«Σας έταξαν εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ, επανα­φορά των μισθών και των συντάξεών σας στα προ περικο­πών επίπεδα και, τελικά, όχι μόνο αποδείχθηκαν ψέματα, αλλά με τα νέα μέτρα του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γενι­κεύεται η επιδρομή ενάντια στα δικαιώματά σας», λέει το ΚΚΕ, και θυμίζει πως το ίδιο θεωρεί ότι οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί έχουν κάθε δι­καίωμα να διαμαρτύρονται και να αντιστέκονται σε αυτή την πολιτική μαζί με τα αγωνιζόμενα σωματεία και τους φορείς. 

Κώστας Αττίας 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-05/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger