Αρχική » » Κασιδιάρης: Να πάει ο ηλίθιος ο Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Τάε Κβον Ντο (Βίντεο)

Κασιδιάρης: Να πάει ο ηλίθιος ο Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Τάε Κβον Ντο (Βίντεο)


Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμοί στη Βουλή.

Βαρείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση και τη συζήτηση για την άμεση αντιμετώπιση του προσφυγικού. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τσαλάκωσε και πέταξε προς τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη, που ήταν από τους ελάχιστους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια, ένα χαρτί προς τα κυβερνητικά έδρανα, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

Σε πρωτοφανείς υψηλούς τόνους, ο κ. Κασιδιάρης συνέχιζε να εξαπολύει βαριές εκφράσεις, ενώ ...
ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό «πουλημένος» που του απέδωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

Χαρακτήρισε δε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ηλίθιο», τον Νίκο Ξυδάκη «γελοίο» και τον Γιάννη Μουζάλα «διορισμένο υπουργό λαθρομεταναστών», λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Ντροπή σε εσάς που έχετε κάνει την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών. (…) Εξευτελισμένοι. Να πάει ο πρωθυπουργός σας στους Πακιστανούς, στο Τάε Κβον Ντο να κάνει παρέα και να μας αδειάζει τη γωνιά. (…) Προφανώς ο άνθρωπος είναι ηλίθιος».



newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger