Αρχική » » Μελανίες εθνικών καταστροφών συσσωρεύονται στον ορίζοντα

Μελανίες εθνικών καταστροφών συσσωρεύονται στον ορίζοντα


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Τελικός στόχος της ύπατης αρμοστείας (με την πλήρη συνεργασία της Αριστερής σούπερ μνημονιακής κυβέρνησης) είναι ο εφάπαξ περιουσιακός φόρος, γύρω στο 25%, αφού προηγουμένως καταγράψουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων! 

Μελανίες-προοίμια εθνικών καταστροφών συσσωρεύονται στον ορίζοντα. Η Ελλάδα όχι μόνον δεν θα κατορθώσει να ξεφύγει από τη μνημονιακή φυλακή, αλλά, αντίθετα, θα καταστεί -τα επόμενα χρόνια- τριτοκοσμική περιοχή, με όλα τα κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά ενός υποανάπτυκτου κράτους, που θα μαστίζεται από μακροχρόνια ανθρωπιστική κρίση. Είναι «Οργουελικό», αλλά απολύτως αληθινό το ότι η παραμονή μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης και η εμμονική προσήλωσή μας... στη θεότητα του ευρώ μετατρέπουν, πλέον, τη ζωή των Ελλήνων σε μια Κόλαση που ούτε ο Δάντης θα μπορούσε εύκολα να περιγράψει! Η Αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεπεράσει σε δουλικότητα τις προηγούμενες κατοχικές κυβερνήσεις. Υπακούοντας τυφλά στα κελεύσματα των δανειστών του Ρήνου, μετά τα capital controls τα οποία μπλόκαραν τα υπόλοιπα λεφτά των Ελλήνων στις τράπεζες και ύστερα από την «Κατρίνα» των φόρων που επέβαλε στον πληθυσμό, φέρνει τώρα το Περιουσιολόγιο, το οποίο ήταν από την αρχή του μνημονίου ο διακαής πόθος του Βερολίνου! 

Δυστυχώς, επιβεβαιώνομαι. Όπως είχα προαναγγείλει και αναλύσει σε δεκάδες εκπομπές μου στο ραδιόφωνο του REAL FM, τελικός στόχος της ύπατης αρμοστείας (με την πλήρη συνεργασία της Αριστερής σούπερ μνημονιακής κυβέρνησης) είναι ο εφάπαξ περιουσιακός φόρος, γύρω στο 25%, αφού προηγουμένως καταγράψουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Ό.τι έγινε τον Νοέμβριο του 1938 από τον Γκέρινγκ, που άρπαξε με εφάπαξ περιουσιακό φόρο τις περιουσίες των Εβραίων της Γερμανίας. 

Ήδη έχουν μπλοκάρει με τα capital controls τις καταθέσεις στις τράπεζες, ώστε, αν κάποιοι δεν θα έχουν φοροδοτική ικανότητα και δεν θα ανταποκρίνονται στα χρέη τους προς το Δημόσιο ή στις τράπεζες, θα κατάσχονται αμέσως όλες οι εναπομείνασες οικονομίες τους. 

Τώρα, με το Περιουσιολόγιο, θα βρίσκουν ευκαιρίες να διώκουν φορολογικά ή ποινικά χιλιάδες Έλληνες και με τον εφάπαξ φόρο να τους ξεζουμίζουν ολοσχερώς, υπέρ των ξένων κατακτητών. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, το κάνει ένας νέος... αριστερόχειρας πολιτικός, ο οποίος υποδεικνύεται ο καλύτερος γερμανο-καθοδηγούμενος κοτζάμπασης, γιατί, προκειμένου να κάθεται στην πρωθυπουργική καρέκλα, φωνάζει σε όλα ΝΑΙ! Και δεν καταλαβαίνει πώς θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος ή ότι μπορούν οι ξένοι να του τραβήξουν το χαλί και να βρεθεί ανάσκελα στο πάτωμα μιας εθνικής μεγάλης καταστροφής! 

Άπαντες έχουν αντιληφθεί τι ετοιμάζουν οι ξένοι, εκτός από τον κ. Τσίπρα και τον περίγυρό του. Θα μετατρέψουν τη χώρα σε έναν απέραντο καταυλισμό εκατομμυρίων προσφύγων! Όπως μαθαίνω, ήδη ο Αλέξης, ο Πάνος και μερικοί άλλοι κυβερνητικοί έχουν αποδεχθεί την πρόταση δημιουργίας δεκάδων χωριών και πόλεων στα νησιά του Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα. θα κατασκευαστούν με λεφτά-χορηγίες διάφορων μεγαλοεπιχειρηματιών και με τη γνωστή MOMΑ των Ενόπλων Δυνάμεων! Δηλαδή, έχουν αποδεχθεί την απορρόφηση και την εγκατάσταση εκατομμυρίων μεταναστών που κινούνται μέσω δουλεμπορικών δικτύων της Τουρκίας προς την Ελλάδα! 

Οι Ευρωπαίοι θα αυξήσουν τον έλεγχο στα ελληνικά διαβατήρια και θα βγάλουν προσωρινά την Ελλάδα από τη Ζώνη Σένγκεν. Κατά πάσα πιθανότητα, θα καταργηθεί π αστυνομική ταυτότητα με την οποία μπορούσαμε να κινηθούμε στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. θα ακολουθήσουν συνδιοίκηση του Αιγαίου και κοινές περιπολίες με τους Τούρκους. Διευρύνονται και εμπεδώνονται οι «γκρίζες ζώνες» που ξεκίνησαν από τα Ίμια του αξέχαστου Σημίτη... 

Ο Αλέξης είναι ένας άνδρας έτοιμος για όλα! Οι ξένοι ποντάρουν σε αυτόν ώστε να τελειώσει το όνομα των Σκοπίων, να πει ΝΑΙ στο νέο σχέδιο για τη λύση του Κυπριακού, να προωθήσει με τη στάση του τα σχέδια των Τούρκων στη Θράκη, να αρπάξει για λογαριασμό των δανειστών τις περιουσίες των Ελλήνων, να κάνει όσα δεν έκαναν όλες οι Δεξιές και «πράσινες» κυβερνήσεις του παρελθόντος. Κάποιοι διπλωμάτες λένε ότι, για να παραμείνει πρωθυπουργός, μπορεί να δώσει τα πάντα! Οψόμεθα... Τίποτα δεν είναι απίθανο αυτήν την εποχή... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)- 05/12/2015] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger