Αρχική » » ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...

ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...


Τα τελευταία χρόνια, οι εν Ελλάδι υπηρέτες των σιωνιστών μας έχουν πρήξει με τη «μεγάλη ευκαιρία» που έχει η Ελλάδα να καλύψει το κενό που (δήθεν ) άνοιξε στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ. Εννοώντας, το στημένο παιχνίδι των τσακωμένων, που παίχτηκε με σκοπό να αυξηθεί η επιρροή των Τουρκαλάδων στην Μέση Ανατολή.

Τώρα, ήρθε ο καιρός να τελειώσουν τα ψέματα και να ξανασμίξουν τ’ αηδόνια!. Έτσι, στα πλαίσια της...
αναθέρμανσης των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων, κατ' αρχάς το Ισραήλ συμφώνησε να δώσει 20 εκα­τομμύρια δολάρια αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της προ πενταετίας επιδρομής στο τουρκικό πλοιάριο, η δε Τουρκία να απελάσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς και να περιορίσει τις δραστηριότητες της οργάνωσης στην Τουρκία. Έπειτα, ήρθε και το κυρίως πιάτο, με την Τουρκία να δεσμεύεται για την αγορά μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου που θα προέρχεται από το κοίτασμα ΛΕΒΙΑΘΑΝ, την ίδια ώρα που η θέση της Τουρκίας ήταν δυσχερέστατη, λόγω του ότι οι σχέσεις της με την προμηθεύτρια φυσικού αερίου Ρωσία είναι σε χείριστο επίπεδο.

Συμπέρασμα οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαί­νονται κι αφήστε τα κορόιδα τους γκιαούρηδες να πηγαίνουν και να ξαναπηγαίνουν στο Ισραήλ!

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-23/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger