Αρχική » » Όπου φύγει - φύγει... Έρχονται 10 εκατομμύρια μουσουλμάνοι!

Όπου φύγει - φύγει... Έρχονται 10 εκατομμύρια μουσουλμάνοι!


• ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ:392,903,687,936€. 
• Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας στο τέλος θα κατηγορηθεί ως ο μοιραίος πολιτικός, ο οποίος άλλαξε τα σύνορα της Ελλάδας και επέτρεψε να μεταβληθεί μια ελληνοχριστιανική περιοχή σε καταυλισμό μουσουλμάνων προσφυγών... 

Του 
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Αν επιβεβαιωθούν όσα είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στην τηλεοπτική εκπομπή μου, τότε στην κυριολεξία... φεύγετε να φεύγουμε! Ο καθηγητής, περιγράφοντας και δίνοντας νούμερα για τη ροή του μεταναστευτικού κύματος προς την Ελλάδα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στις εμπόλεμες ζώνες Συρίας, Ιράκ και Αφγανιστάν είναι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια! 

Όπως συζητείται στις Βρυξέλλες και το γνωρίζουν καλά οι αρμόδιοι κομισάριοι, το μεταναστευτικό ...
γιγαντιαίο αυτό κύμα είναι αδύνατον να ανακοπεί, γιατί, ήδη, λόγω των βομβαρδισμών, είναι ξεριζωμένο και αναζητεί τρόπους να κινηθεί προς Δυσμάς. Πέραν αυτού, τα δουλεμπορικά δίκτυα που μεταφέρουν αυτούς τους ανθρώπους έχουν κερδίσει μυθώδη ποσά και περιμένουν τα επόμενα δύο ή τρία έτη να αποκομίσουν δισεκατομμύρια δολάρια από τη λαθραία διακίνησή τους στο τουρκικό έδαφος και μετά στα νησιά του Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα. 

Ας μην κρυβόμαστε (υπάρχει πλήθος αδιάσειστων στοιχείων, αποδείξεων και πληροφοριών). Στο κόλπο είναι η τουρκική κυβέρνηση και ο υπόκοσμος τόσο της Τουρκίας όσο και της Ελλάδος, όπως αποδείχθηκε τον τελευταίο καιρό, με το πλήθος πλαστών ελληνικών διαβατηρίων που κατάσχεται στα χέρια Σύρων, Αφγανών, Ιρακινών και Αφρικανών. 

Αυτά τα παράνομα κερδοσκοπικά κυκλώματα καμία σημασία δεν δίνουν αν καταστρέφεται η Ελλάδα ή αν, με την αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης, πρόκειται σε λίγο να έχουμε εκρηκτικές καταστάσεις σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων. 

Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας θα γίνει... απορροφητήρας πολλών εθνικών δεινών και στο τέλος θα κατηγορηθεί ως ο μοιραίος πολιτικός, ο οποίος άλλαξε τα σύνορα της Ελλάδος και επέτρεψε να μεταβληθεί μια ελληνοχριστιανική περιοχή σε καταυλισμό μουσουλμάνων προσφύγων, που δεν θα μπορέσουν να διανεμηθούν αναλογικά στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε και θα παραμείνουν στην πλειονότητά τους εδώ! 

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, οσονούπω, με την παρουσία της FRONTEX και του τουρκικού στόλου θα χαθεί οριστικά ο αποκλειστικός έλεγχος του Αιγαίου, θα υπάρξει υπό διεθνή επιτήρηση ελληνοτουρκική συνδιοίκηση και διεύρυνση των «γκρίζων ζωνών», που ξεκίνησαν επί εποχής Σημίτη. 

Προκειμένου να μη χάσει την πρωθυπουργική καρέκλα, ο Τσίπρας λέει πλέον «ΝΑΙ σε όλα». Είναι, όπως λέει ο λαός, «ο παπάς που βρέθηκε για να θάψει όλα τα εθνικά θέματα»! Μαθαίνω ότι έχει πει ήδη «ΝΑΙ» στους Αμερικανούς για την προώθηση της επίλυσης του Κυπριακού με σχέδιο τύπου Κόφι Ανάν. Το ίδιο ισχύει και για το Σκοπιανό. 

Με τον Νίκο Φίλη στο υπουργείο Παιδείας και τον Αντώνη Λιάκο διαμορφωτή της ύλης των ιστορικών και άλλων βιβλίων στα σχολεία, «αποξηλώνονται» με σφοδρότητα όλα τα χαρακτηριστικά της εθνικής μας ταυτότητας και προετοιμάζεται μια κοινωνία ικανή να δεχθεί εκατομμύρια ξένους διαφορετικών πολιτισμών, παραδόσεων και θρησκειών, που αυτόματα θα καταλάβουν τμήματα του ελληνικού εδάφους και στη συνέχεια θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, σε βάρος, φυσικά, των «ιθαγενών» της αποικίας. Εκατοντάδες χωριά και καταυλισμοί μεταναστών ήδη δημιουργούνται δίπλα στις πόλεις και στα χωριά μας. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος προφήτης για να προγνώσει τι πρόκειται να συμβεί ανάμεσα στους χιλιάδες? πεινασμένους και ξεριζωμένους από μακρινά εδάφη και στον πληθυσμό μας, του οποίου ένα μεγάλο μέρος είναι γερασμένο και εξουθενωμένο από το μνημόνιο. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψη μας τον ενδοτισμό αυτής της Αριστερής κυβέρνησης, τότε θα πρέπει να περιμένουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. 

Ο Αριστερός διεθνισμός, η λατρεία που δείχνουν για τις καρέκλες τους, ο ναρκισσισμός, η απειρία, η αμετροέπεια αλλά και η εμφανής χειραγώγησή τους από τους ξένους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η παραμονή τους στην εξουσία θα καταλήξει σε εθνική τραγωδία... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-08/12/2015] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger