Αρχική » » Το ... τετ α τετ άναψε φωτιές στις Ενώσεις

Το ... τετ α τετ άναψε φωτιές στις Ενώσεις


Τώρα η ΠΟΕΣ δέχεται πυρά και από τον ΣΕΕΝΣΑ. 

Σαν να μην έφταναν οι τριβές με τις περι­φερειακές ενώσεις, που συχνά πυκνά εκφράζουν την απογοήτευσή τους, η ΠΟΕΣ βρέθηκε αντιμέτωπη και με τον ΣΕΕΝΣΑ. 

Στη συνάντηση της ΠΟΕΣ με τον Δ. Βίτσα από ό,τι έγινε γνωστό συζητήθηκαν τρία πράγματα: η ...αναγνώριση των Σω­ματείων, η ελεύθερη μετακίνηση των στρατιωτικών με τα μέ­σα μαζικής μεταφοράς (από και προς την υπηρεσία) και η νο­μοθετική παρέμβαση για όσους κατετάγησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις το διάστημα 1990-1992. Άμεσα, λοιπόν, ο ΣΕΕΝΣΑ υποστήριξε πως ικανοποιείται, γιατί «η ΠΟΕΣ επιτέλους προσχωρεί στην ατζέντα, που ο νεοσύστατος σύνδεσμός μας πρώτος έθεσε κατά τις συναντήσεις που είχε με τους τομείς άμυνας όλων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο, θέματα για τα οποία όλα τα πολιτικά κόμματα είχαν δεσμευ­τεί προεκλογικά για την επίλυσή τους», ανοίγοντας έτσι μια κόντρα που σίγουρα θα έχει και μέλλον. 

Όπως λένε από τον Σύνδεσμο των εν ενεργεία στελεχών της Αεροπορίας, είναι αυτοί που πρώτοι ζήτησαν μετακινή­σεις με τους ίδιους όρους με αυτούς που ισχύουν για το προ­σωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, καταγγέλλοντας ταυτό­χρονα πως κάποιοι πανηγύριζαν για εκπτώσεις 25% σε κάρ­τες απεριόριστων διαδρομών, ενώ συμπληρώνουν πως και το θέμα της αναγνώρισης των Σωματείων τέθηκε από τον ΣΕΕΝΣΑ. Με σαφή καρφιά, μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα στοίχημα που αφορά όλους και έχει να κάνει με τη «δημιουρ­γία επιτέλους αναγνωρισμένων Σωματείων, τα οποία θα διέπονται από νομιμότητα, δημοκρατικές και διαφανείς διαδι­κασίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου και όχι διορισμέ­νους μονάρχες». 

Κώστας Αττίας 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-21/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger