Αρχική » » Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου οι Τούρκοι δεν παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου οι Τούρκοι δεν παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο


Μεγάλη είναι η μείωση των παραβιάσεων του Ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 στην Συρία.

Τα τουρκικά αεροσκάφη παραβίαζαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο δεκάδες φορές κάθε μέρα, με περισσότερα από 50 περιστατικά μόνο τον Νοέμβριο. Ωστόσο οι Τούρκοι δεν προχώρησαν ούτε σε μισή παραβίαση στις 24 Νοεμβρίου, την ημέρα που κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος στην Συρία, όπως αναφέρουν Ελληνικές πηγές....

Την επομένη, 25 Νοεμβρίου, έξι τουρκικά μαχητικά, τα δύο από αυτά οπλισμένα, παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Αλλά από τότε και μετά επικρατεί ησυχία στο Αιγαίο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, είναι πιθανόν οι Τούρκοι θα φοβούνται ότι η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει το τουρκικό «δεδικασμένο» στην Σύρια.

Φυσικά το πιο πιθανό είναι οι Τούρκοι να βρίσκονται σε υψηλή επιφυλακή στην Συρία και να έχουν μεταφέρει τον όγκο της αεροπορίας τους προς τα εκεί, καθώς είναι απίθανο να πιστεύουν ότι η Ελληνική πολιτική ηγεσία θα αποτολμήσει μια τέτοια ενέργεια.

apocalypsejohn.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger