Αρχική » » «ΠΑΡ΄ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗ!»

«ΠΑΡ΄ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗ!»


Στο πεντάγωνο βρέθηκε την Τετάρτη ο Ηλίας Ψινάκης και συναντήθηκε με τον Πάνο Καμ­μένο στο γραφείο του. Μάλιστα, έπεσε σε εμπλοκές των μαχητικών μας με σχηματισμό τουρκικών μαχητικών που ήταν οπλισμένα. Ο δήμαρχος Μαραθώνα επισκέφτηκε τον υ­πουργό Εθνικής Άμυνας στο γραφείο του την ώρα που μαίνονταν συμπλοκές των μαχητικών μας με σχηματισμό των αντίστοιχων τουρκικών. Αυθόρμητος ο δήμαρχος, βλέποντας τους ελιγμούς των πολεμικών μας που πήραν την ουρά των τουρκικών, ενθουσιά­στηκε και έβαλε τις φωνές ....
«Πάρ’ τα, άρ­ρωστη!» φέρεται και λέγεται ότι ακούστηκε να ουρλιάζει ο δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες. 0 ίδιος φρόντισε να κοινοποιήσει τη συνάντηση με μία φωτογραφία τους στο instagram, από το γραφείο του υπουργού. 

(LIVE SPORT-27/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger