Αρχική » » Τελεσίγραφο προς Άγκυρα από τον ρώσο αρχιστράτηγο

Τελεσίγραφο προς Άγκυρα από τον ρώσο αρχιστράτηγο


Τελεσίγραφο προς την Τουρκία σύμ­φωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έστειλε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergey Soygu, με το οποίο προειδοποιεί τους Τούρκους ότι η Ρωσία δεν θα ανε­χτεί άλλη πρόκληση κατά των ρωσικών δυνάμεων που επιχειρούν στην Συρία. 

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας αφού απέρριψε όλες τις τουρκικές αιτιάσεις για δήθεν παραβίαση του... τουρκικού εναέριου χώρου από το ρώσικο αερο­σκάφος, υπογράμμισε στους Τούρκους ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις πολεμικές της επιχειρήσεις στην Συρία και τίποτα δεν θα την εμποδίσει να πραγματοποι­ήσει τους στόχους της. 

Ήδη στην Άγκυρα επικρατεί κλίμα με­γάλης ανησυχίας για τις συνέπειες της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώ­σεις και του Ερντογάν και του πρωθυ­πουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, που επέ­μεναν ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις της χώρας τους με την Τουρκία, Εν τω μεταξύ τις επόμενες μέρες, όπως επισημαίνουν πολλές τουρκικές εφη­μερίδες κυρίως της αντιπολίτευσης, αναμένεται από ρωσικές πηγές να αποκαλυφτούν πολλά στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις των Τζιχαντιστών με το τουρκικό καθεστώς. 

Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-26/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger