Αρχική » » «Πουρμπουάρ» αντί για την απόφαση του ΣτΕ

«Πουρμπουάρ» αντί για την απόφαση του ΣτΕ


Με έκδηλη ικανοποίηση η ΠΟΕΣ ανακοίνωσε στα μέ­λη της πως η σημερινή κυβέρνηση, αντίθετα από τις προ­ηγούμενες κυβερνήσεις, ικανοποίησε ένα αίτημα των στρατιωτικών που εδώ και μία τριετία παραμένει σε εκκρεμό­τητα. Και αυτό γιατί σε νομοσχέ­διο που προωθήθηκε στη Βουλή προβλέπεται πως θα δοθεί το επίδομα εξομάλυνσης σε δια­ζευγμένους ή σε διάσταση ή σε χηρεία ή αγάμους στρατιωτι­κούς κατά τα ισχύοντα. 

Σύμφω­να με την ΠΟΕΣ, αυτή η πρόθε­ση της κυβέρνησης αποδεικνύει αλλαγή στην αντιμετώπιση των... στρατιωτικών από την Πο­λιτεία. Έτσι, με υπογραφή του Πάνου Κομμένου και του Δημήτρη Βίτσα, προωθήθηκε νομοθετική ρύθμιση και το επίδομα εξομάλυνσης μισθολογικών διαφορών θα χορηγείται πλέον και στους στρατιωτικούς που μέχρι σήμερα δεν το λάμβαναν. 

Η ΕΣΠΕΘ, πάντως, που έχει επίσης «κυνηγήσει» το θέ­μα, πριν από ελάχιστο διάστημα, ανέδειξε πως με αυτή την ίδια κυβέρνηση διάταξη για το επίδο­μα εξομάλυνσης είναι επί τετρά­μηνο στη Βουλή, σημειώνοντας πως «δέχεται εκ νέου οχλήσεις και ερωτήματα για το πότε θα ψηφιστεί η διάταξη σχεδίου νό­μου του ΥΠΕΘΑ, που προβλέπει την καταβολή επιδόματος εξομά­λυνσης έγγαμου με τέκνα (αύξη­ση περίπου 105 ευρώ τον μήνα, από 105,86 ευρώ σε 212,94 ευρώ) σε όσους τελούν σε διάζευξη ή διάσταση ή είναι άγαμοι και έχουν τέκνα και αποδεδειγμένα καταβάλλουν διατροφή». 

Κώστας Αττίας 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-21/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger