Αρχική » » Καμμένος: Εξήγγειλε νέο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Καμμένος: Εξήγγειλε νέο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις!


Και κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την εθελοντική στράτευση γυναικών 

ΤΗΝ ΚΑΘΙΈΡΩΣΉ νέου μισθολογίου για τα στε­λέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο των προγραμμα­τικών δηλώσεων, ο Πάνος Καμμένος, και παράλ­ληλα επανέλαβε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την εθελοντική στράτευση των γυναικών, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υποστελέχωσης των στρατιωτικών μονάδων. 

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, από τις πρώτες απο­φάσεις που έλαβε με την επανατοποθέτησή του... στην ηγεσία του Πενταγώνου ήταν η πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη. «Τα χρή­ματα έχουν εκταμιευθεί ήδη και βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών για να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων» είπε. Όσον αφορά το νέο μισθολόγιο που ανέφερε ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γί­νει μια προσπάθεια προκειμένου το επίδομα παραμεθορίου να ενταχθεί στις βασικές αποδοχές των στρατιωτικών, όπως συμβαίνει με τους αστυ­νομικούς. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείω­σε επίσης ότι η στράτευση των γυναικών σε εθε­λοντική βάση θα μπορούσε να λύσει προβλήματα όσον αφορά την κάλυψη των αναγκών των μονά­δων σε προσωπικό, ιδίως της παραμεθορίου, και, όπως είπε, οι αρμόδιες υπηρεσίες επεξεργάζονται σχέδιο για την εφαρμογή του μέτρου αυτού στην πράξη. Με την εθελοντική στράτευση των γυναι­κών ωστόσο διαφώνησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, η οποία μέσω twitter σημείωσε: «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών που εκφράστηκε από τον κ. Καμμέ­νο βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώ­σεων, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε επίσης ότι έχει δημιουργηθεί σχέδιο για τις προαγωγές των στελεχών και για την ανάληψη θέσεων ευθύνης με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ενώ τόνισε ότι πρώτο θέμα είναι η εθνική ασφάλεια στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο όπου υπάρχουν ανοιχτά τα ενεργειακά, όπως ο καθορι­σμός της ΑΟΖ. «Θα κάνουμε τα πάντα για να δια­τηρήσουμε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων» είπε ο κ. Καμμένος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση του ΚΥΣΕΑ. Όπως σημείωσε, επίσης, καθιερώνεται θητεία για τους αρχη­γούς των επιτελείων 2+1 χρόνια. 

Ανδ. Κούτρας 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-07/10/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger