Αρχική » » Στην Ελλάδα ξεχνούν τους νεκρούς των Ε.Δ

Στην Ελλάδα ξεχνούν τους νεκρούς των Ε.Δ


Βαρύ κατηγορώ από τον Νίκο Νικολόπουλο.

Διαστάσεις και ενδοκυβερνητικού πολέμου παίρνουν ο άδικος χαμός του άτυχου στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλου και η μετέπειτα αντιμετώπιση της οικογένειάς του από την Πο­λιτεία.

Ο κυβερνητικός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, λίγο καιρό μετά τις αιχμηρές αναρτήσεις του στο ...

Twit­ter όπου έγραψε πως «σήμερα η οικογένεια του Φ. Αν­δρικόπουλου μετρά πληγές και δοκιμάζει πίκρες. Βρί­σκει πόρτες κλειστές - το κράτος έκοψε το επίδομα πο­λυτέκνων στην οικογένεια του αδικοχαμένου Φ. Αν­δρικόπουλου», ξαναχτύπησε με πολυσέλιδη ερώτηση στη Βουλή, την οποία έχει κοινοποιήσει, μεταξύ άλλων, και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Πέρα από τα ερωτήματα για τις προδιαγραφές των όλμων και των πυροσωλήνων, στο καθαρά ανθρώπινο κομμάτι -καθώς ο 19χρόνος πεζοναύτης ήταν Πατρινός, προκαλώντας το εύλογο ενδιαφέρον του βουλευτή- εντύπωση προκαλεί η καταγγελία πως η Πολιτεία έκοψε την πολυτεκνική σύνταξη από τη μητέρα του στρατιώτη, ενώ ο πατέρας του φέρεται να καταγγέλλει πως ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ, Κ. Ήσυχος «δεν ήξερε καν την υπόθεση»! Μάλιστα, ο βουλευτής καταγγέλλει πως «το ελληνικό Δημόσιο “κοστολόγησε” την αποζημίωση για τον θάνα­το του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου στα 13.000 ευ­ρώ. Όμως, τα 3.000 ευρώ, τα πήρε πίσω η Εφορία... προτού πιστωθούν στον λογαριασμό».
Για να γίνουν ακόμα ευκολότερα οι συγκρίσεις, αν και τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, να σημειώσουμε πως αυτές τις ημέρες στην Κύπρο επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ σε στρατιώτη ο οποίος έμεινε ανάπη­ρος από θερμοπληξία. Αν και εκεί το κράτος σκοπεύει να εφεσιβάλει την απόφαση, είναι σαφές πως ακόμα και αν το Εφετείο μειώσει την αποζημίωση, το ποσό δεν θα φτά­σει ποτέ τα... 13.000 ευρώ (μείον οι φόροι)...
Κώστας Αττίας
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-24/10/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger