Αρχική » » Νόμιμο το (καλυμμένο) τατουάζ στον Στρατό!

Νόμιμο το (καλυμμένο) τατουάζ στον Στρατό!


ΜΙΑ απόφαση που σπάει τα παραδοσιακά στερεότυπα στον Στρατό αποκαλύφθηκε σε έγγραφο με ημερομηνία 4/8/2015 του ΥΕΘΑ με κοινοποίηση στα Επιτελεία. Σύμ­φωνα με αυτό καθορίζονται όροι και προϋποθέσεις με τα οποία το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων «δύναται να φέρει δερματοστιξία (τατουάζ) ή οπές από διάτρηση σώ­ματος (piercing)...». 

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό το τα­τουάζ είτε το φέρει άνδρας είτε γυναίκα θα πρέπει να είναι σε σημεία... που θα καλύπτονται από τις στρατιωτικές στο­λές, ενώ το περιεχόμενο του δεν θα πρέπει να προκαλεί! Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «το περιεχόμενο της απεικό­νισης της δερματοστιξίας δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων -φυλε­τικών, εθνικών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ-, υποδη­λώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλλουν με οποιονδή­ποτε τρόπο τα ιδεώδη των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Επίσης, τονίζεται ότι το piercing «σε οποιοδήποτε ση­μείο το προσώπου ή του σώματος θα πρέπει να είναι κατά το δυνατόν ελάχιστα ορατό». 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/09/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger