Αρχική » » Τα «υπουργικά» ψέματα του Καμμένου

Τα «υπουργικά» ψέματα του Καμμένου


Το Κούγκι, το Μνημόνιο 3 και η... βαρκάδα. 

Υποσχέθηκε πολλά, έκανε ελάχιστα και σε αρκετές περιπτώσεις, κατά την επτάμηνη θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έπραξε τα εντελώς αν­τίθετα από όσα έλεγε. 

Αμέσως μόλις ανέλαβε τα υπουργι­κά του καθήκοντα ο Π. Καμμένος, απευθυνόμενος στο ...στρατιωτικό προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων, με κατηγορη­ματικό τρόπο είχε δεσμευτεί για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους με βάση την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ. Όχι μόνο δεν εφαρμόστηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρά­τειας, αλλά οι στρατιωτικοί δεν είδαν καμιά βελτίωση στη μισθολογική τους κατάσταση, ενώ μειώθηκαν περαιτέρω οι συντάξεις των αποστράτων... 

Μάλιστα, εξήγγειλε την αναδιοργά­νωση των Ένοπλων Δυνάμεων, αλλά ουδέν. Υποστήριξε από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη, ότι αναβαθμίζονται οι ελληνο-ρωσικές σχέσεις στον στρατιωτικό και αμυντικο-βιομηχανικό τομέα. Μάλιστα, κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Σοϊγκου, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η Ελλάδα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για να αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας! Αποτέλεσμα ήταν η αμυντι­κή συμφωνία να μείνει στα χαρτιά, ενώ η Ελλάδα προσυπέγραψε με τις άλλες χώρες της ΕΕ τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας. 

Ως ΥΠΕΘΑ ο Π. Καμμένος δήλωσε στις 7 Ιουνίου «πως αν οι εταίροι μάς οδηγήσουν σε επαχθή συμφωνία, θα το κάνει... Κούγκι». Η συνέχεια γνωστή... 

Λίγες... ώρες πριν από τη συμφω­νία, με μήνυμά του στο Twitter, επισήμανε: Προϋπόθεση να υπογρά­ψουν οι ΑΝΕΛ τη συμφωνία είναι: Όχι περικοπές στην εθνική άμυνα, παραμονή ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά. Λίγο μετά προσυπέγραψε ως μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τη μείωση κατά 500 εκατ. ευρώ στις αμυντικές δα­πάνες και την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. 

Μαθημένος σε αυτά τα κόλπα. Πάν­τως, αυτήν τη φορά, ήταν περισσότερο εγκρατής. Μετά το debate και τις ύβρεις δεν πήρε το κότερό του να κάνει μια βόλ­τα και να ξεσκάσει, όπως τότε, που πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής του στο εξοντωτικό μνημό­νιο 3 πήγε (με ανοιχτό πλεούμενο μή­κους 11,5μ.) για... καλό ψάρι και διακο­πές (φωτό). Να ’ναι καλά... 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-12/09/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger