Αρχική » » ΑΛΤ! της 28 Ιουν 2015

ΑΛΤ! της 28 Ιουν 2015


ΔΕΝ είναι μόνον οι περικοπές που άμεσα έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι και το γεγονός ότι ακόμη και εγκεκριμένες πιστώσεις κόβει το Ελεγκτικό Συνέ­δριο. Ακόμη και για ανελαστικές δαπάνες λίγων χι­λιάδων ευρώ. Και προφανώς δεν είναι οι ασήμαντοι τυπικοί λόγοι που αναφέρονται κατά περίπτωση. Είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Και πάλι ο πρώτος εύκολος στόχος είναι το υπουργείο Εθνικής Αμύνης. 

Η ΚΑΚΗ κληρονομιά του Ευ. Βενιζέλου (φωτό) βαραίνει ακόμη το υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Έτσι,... αντί να δίδεται προτεραιότητα στην αξιο­λόγηση των στρατιωτικών προσόντων των αξιωματι­κών, μετρούν τα μεταπτυχι­ακά και οι αλλότριοι τίτλοι σπουδών. Ναι, πρέπει να έχουμε μορφωμένους αξιωματικούς, αλλά πρέπει πρωτίστως να είναι στρατιωτικοί με άρτια επαγγελμα­τική κατάρτιση και τις ικανότητες εκείνες που δια­μορφώνει η υπηρεσία στις επιχειρησιακές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Πράγματα ακατανόη­τα για πολιτικούς προϊσταμένους τύπου Βενιζέλου. Ο συγκεκριμένος, όμως, έχει φύγει από το 2011. Μέχρι πότε θα ισχύουν τα αντι­στρατιωτικά μέτρα που θεσμοθέτησε; 

ΓΙΑ ανεξήγητους λόγους συνεχίζεται ο θόρυβος σχετικά με τη σύνθε­ση του επιτελείου του στρα­τηγού Μιχ. Κωσταράκου, ο οποίος τον προσεχή Οκτώ­βριο θα αναλάβει καθήκο­ντα προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι γνω­στό ότι ο ίδιος έχει καταθέσει εισηγήσεις για το ελάχιστο δυνατόν προσωπι­κό, γεγονός που έχει προκαλέσει και κάποια αρνητικά σχόλια. Επισημαίνεται ότι μια υποβαθμισμένη παρου­σία του Έλληνα στρατηγού αντανακλά συνολικά στο κύρος της χώρας μας... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/06/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger