Αρχική » » ΑΛΤ! της 21 Ιουν 2016

ΑΛΤ! της 21 Ιουν 2016


ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ είναι το σημαντικότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυ­νάμεων κατά τις μεταθέσεις τους. Τα πράγματα χειροτε­ρεύουν χρόνο με τον χρό­νο, καθώς έχει διακοπεί η ανέγερση νέων οικημάτων για τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς. Και δεν φταίει η κρίση. Η ανέγερση των τελευταίων στρατιωτικών οικημάτων στον Έβρο χρονολογείται από το 2005! Κι όμως, η δι­άθεση μιας σειράς πιστώσε­ων για συνέχιση των οικοδομήσεων θα τόνωνε και την τοπική οικονομία των ακριτικών περιοχών...
 

ΠΟΛΥΣ θόρυβος για το πόσο θα κοστίσει η μετάβαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχ. Κωσταράκου (φωτό) στην εξαιρετικά τιμητική για τη χώρα μας θέση του προέ­δρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Φαίνεται όμως ότι και εδώ έχουμε μια περίπτωση νεοελληνι­κής προχειρότητας. Αν και η εκλογή έχει γίνει εδώ και περίπου επτά μήνες, ακό­μη δεν έχουμε ψηφίσει τις απαραίτητες νομοθετικές ρύθμισες για την κατάλη­ψη της θέσεως! Μάλλον έχουν χαθεί κάπου στους αραχνιασμένους διαδρόμους της Βουλής... 

Αγωνία για την αερο­πυρόσβεση και αυτό το καλοκαίρι. Τα αεροπλά­να Canadair παλιώνουν, οι πιστώσεις για την υποστή­ριξή τους μειώνονται, οπό­τε και η διαθεσιμότητα μπορεί σε πέσει σε επικιν­δύνως χαμηλά επίπεδα, μέσα στους πιο κρίσιμους μήνες. Και εκκρεμούν οι έρευνες για τις παρατυπίες με τη μίσθωση των ελικο­πτέρων, που έχουν καταδι­κάσει την Πυροσβεστική να πληρώνει περισσότερα για λιγότερα μέσα. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/06/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger