Αρχική » » ΑΛΤ! της 07 Ιουν 2015

ΑΛΤ! της 07 Ιουν 2015


ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ο Πάνος Καμμένος (φωτό)! Ακόμη δεν πρόκειται να το... ανατινάξει, απλώς θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την ηρωική πράξη του καλόγερου Σαμουήλ και των πέντε συμπολεμιστών του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στην Ήπειρο στο πλαίσιο περιοδείας στην ελληνοαλβανική και την ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Ακόμη ένα ισχυρό μήνυμα, μετά την επιχειρησιακή αξιολόγη­ση της 8ης Μεραρχίας πριν από λίγες μέρες. 

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ επαφή με τους στρατιώτες αποκαθιστά ο αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Β. Τελλίδης. Ήδη... η σχετική ηλε­κτρονική εφαρμογή είναι έτοιμη και πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία. Υπάρχουν βεβαίως εισηγήσεις ότι θα πρέπει να μεθο­δευτεί και διαδικασία προσωπικής επαφής κληρωτών με τον αρχηγό. Μήπως όμως αυτό θα ήταν υπερβολικό; Άλλωστε ο Στρατός έχει δικλίδες για την αντι­μετώπιση επειγόντων προ­βλημάτων των στρατιωτών- και μάλιστα σε πολλά επίπεδα της ιεραρχίας. 

ΜΗ ΓΝΩΤΩ η αριστερά τι ποιεί η δεξιά. Το βιβλικό ρητό απεικονί­ζει τα συμβαίνοντα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και δεν πρόκειται για τις σχέσεις μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας, τα μέλη της οποίας «έχουν μοιράσει τα τσανάκια τους» και τις αρμοδιότητές τους. Καλημέρα λένε μεταξύ τους. Όμως κά­ποιοι δεν θέλουν να γνωρί­ζουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται και κάποιοι άλλοι ξεσπούν στους υπηρεσιακούς παράγοντες απαιτώντας ενημέρωση - που μπορεί να είναι και εξωθεσμική ... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/06/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger