Αρχική » » Έχετε δίκιο για τη Ρωσία

Έχετε δίκιο για τη Ρωσία


Θα ήθελα να σας πω ότι έχετε δίκιο όταν γράφετε ότι η νέα κυβέρνηση πρέ­πει να δεχτεί τη βοήθεια της φίλης, ομόθρησκης, Ρωσίας. Το δόγμα «ανήκομεν εις την δύσιν» είναι ξεπερασμένο και δημιούργησε τραγωδίες και αδικίες σε βάρος των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται συνεπείς και αξιόπιστοι σύμμαχοι αυτοί που επέτρεψαν κατ’ άλλους εξώθησαν τους Τούρκους να καταλάβουν την Κύ­προ θυσιάζοντας τον κυπριακό λαό και παρά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ σε βάρος της Τουρκίας αυτά όχι μόνο να μην εκτελούνται αλλά να τα διαγράφουν και να επιδιώκουν λύση σε βάρος του κυπριακού λαού. 

Σήμερα δε αυτοί που αποκαλούνται σύμμαχοί μας να επι­τρέπουν στους Τούρκους κατακτητές της Κύπρου να... εισέρχονται στα χωρικά ύδατα της Κύπρου και στην ΑΟΖ αυτής και οι δήθεν σύμμαχοί μας να μην ακούν, να μη βλέπουν και να μην αι­σθάνονται τίποτα. 

Αυτοί έτσι αποδεικνύεται ότι δεν σέ­βονται τους συμμάχους και είναι ανάξιοι και αναξιόπιστοι για να είναι σύμμαχοί μας. Ώρα λοιπόν να αλλάξει το άνω δόγμα και να εφαρμόζουμε το δόγμα «Ανήκουμε στους Έλληνες και στα ελ­ληνικά εθνικά συμφέροντα». Όποιος στηρίζει και προστατεύει τα εθνικά μας συμφέροντα και είναι αξιόπιστος αυτός πρέπει να είναι ο σύμμαχος μας. Οι ΗΠΑ ούτε κατά την απόβαση στην Κύπρο βοήθησαν, τουναντίον λέγεται ότι με υποβρύχια τους γύρισαν πίσω τα πολεμικά μας σκάφη που έσπευσαν να βοηθήσουν την Κύπρο μας, όπως και τα πολεμικά μας αεροσκάφη γι’ αυτό και για άλλες προδοσίες δεν αφήνουν ν’ ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου. 

Οι ΗΠΑ δεν βοήθησαν ούτε στην πα­ραβίαση των χωρικών υδάτων Κύπρου και Ελλάδας και στην παραβίαση των ΑΟΖ μας αλλά και στη συνεχή παρα­βίαση με τα πολεμικά της αεροσκάφη η Τουρκία δεν υποχρεώθηκε ποτέ από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ή Ε.Ε. να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Της έχουν επιτρέψει να έχει μεταβληθεί σε ταραξία πειρατή της Μεσογείου, χωρίς συνέπειες. 

Με εκτίμηση Γ. Σχοινιωτάκης 
(KONTRA NEWS-01/04/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger