Αρχική » » ΑΛΤ! της 19 Απρ 2015

ΑΛΤ! της 19 Απρ 2015


ΣΤΗΝ Αθήνα πραγ­ματοποιήθηκε η 111η Τακτική Συνεδρίαση Εθνι­κών Εκπροσώπων της Ευ­ρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στρατιωτικών Euromil. Με την Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυ­νάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) να εί­ναι ο οικοδεσπότης, θέμα άμεσου ενδιαφέροντος πα­ραμένει το ενδεχόμενο να γίνουν δεκτές στην ομο­σπονδία ως τακτικά μέλη οι ενώσει Τούρκων στρατιω­τικών. Στο μεταξύ, αίτηση συμμετοχής ως παρατηρη­τής κατέθεσε και η Πανελ­λήνια Ομοσπονδία Ενώσε­ων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). 

ΔΕΝ αναμένονται νέες αγορές οπλικών συστημάτων από τη Ρωσία. Υπάρχουν, όμως, πολλά ...προγράμματα εκσυγχρονι­σμού και αναβαθμίσεων ρωσικών όπλων, που σίγου­ρα ενδιαφέρουν τις ελληνι­κές Ένοπλες Δυνάμεις. Αυ­τά συζητήθηκαν κατά τις επαφές που είχε στη Μόσχα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Π Καμμένος (φωτό), μια και τα οικονομικά την χώρας δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα. Άλλωστε, κάποιες από αυτές τις αναβαθμίσεις είναι τόσο σημαντικές που επηρεάζουν ουσιαστικά προς όφελος μας την ισορροπία δυ­νάμεων με την Τουρκία. 

ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ δέχθηκε ο γαλλι­κός όμιλος ηλεκτρονικών Thales, στα συστήματα του οποίου στηρίζεται κατά κύ­ριο λόγο το Πολεμικό μας Ναυτικό. Την είδηση απο­κάλυψε η γνωστή γαλλική σατιρική εφημερίδα «Αλυ­σοδεμένο Παπί» και η εταιρία δεν μπόρεσε να την αρνηθεί. Εκπρόσωπός της παραδέχθηκε ότι οι χάκερ κατόρθωσαν να πά­ρουν για λίγο τον έλεγχο του συστήματος επεξεργα­σίας δεδομένων, ενώ προσπάθησαν να προσβάλουν με ιό το σύστημα διαχειρί­σεων μηνυμάτων. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger