Αρχική » » ΑΛΤ! Της 29 Μαρ 2015

ΑΛΤ! Της 29 Μαρ 2015


ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ανάλογη με τη σημε­ρινή συρρίκνωση του επέ­δειξε το ΠΑΣΟΚ. Διά στόματος Ανδρέα Λοβέρδου (φωτό) έσπευσε να ζητή­σει το κόστος της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέ­λασης. Θα έπρεπε να θυμάται ότι, όταν ο Ευάγγ. Βενιζέλος τις υποβάθμισε δήθεν για οικονομικούς λόγους, αποκαλύφθηκε ότι το πραγματικό κόστος τους ήταν ασήμαντο, καθώς εντάσσονται στο πρό­γραμμα εκπαιδεύσεως των Ενόπλων Δυνάμεων. Για την ιστορία, πέρα από το ΠΑΣΟΚ, το ερώτημα απα­σχόλησε και το πρακτο­ρείο Bloomberg. 

ΜΙΑ μικρή μετατόπιση προς τα αριστερά της θέσης του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν τελι­κά η... μόνη αλλαγή στη διά­ταξη των επισήμων κατά τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Προφανώς επικράτησε η λογική και ξεχάστηκαν τα περί μετεγκαταστάσεως των τεντών μπροστά στον Εθνικό Κήπο και περί θέσεων που έχουν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου πίσω τους. Κα­λό θα ήταν να είχε προηγη­θεί λίγη σκέψη πριν από την ανακοίνωση των σκο­πούμενων «μεταρρυθμίσε­ων». Κάποιος βέβαια θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Βουλής ότι δεν είναι πρέποντες οι φιλικοί χαριεντισμοί τη στιγμή που παρελαύνουν τα τμήματα και οι σημαίες... 

Η ΜΕΙΩΣΗ των θέ­σεων των ανώτατων αξιωματικών ήταν η αιτία για την οποία οδηγήθηκαν στην αποστρατεία ορισμέ­νοι που δεν είχαν συμπληρώσει 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας. Γεγονός εί­ναι ότι η προσαρμογή στις νέες δομές αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Γι΄ αυτό άλλωστε συζητιέται πάνω από μια δεκαετία και ακό­μη ξεφυτρώνουν προβλή­ματα και απρόβλεπτες καταστάσεις. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-29/03/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger