Αρχική » » ΑΛΤ! της 15 Φεβ 2015

ΑΛΤ! της 15 Φεβ 2015


■ Οι καταδρομείς δεν είναι σωματοφύλα­κες. Ευτυχώς, επιτέλους, το κατάλαβαν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και δόθη­καν οδηγίες ώστε όλοι να επιστρέφουν στα κανονικά καθήκοντά τους. Έτσι, υπουργοί και άλλοι παράγοντες θα πρέπει να αποχωρισθούν τους αλεξιπτωτιστές, βατραχανθρώπους κ.λ.π., που είχαν αναλάβει την προστασία τους. Έπρεπε κάποτε να τελειώσει αυ­τή η σπατάλη ειδικευμένου προσωπικού. 

■ Προαναγγέλθηκε η συγκρότηση στρατιω­τικής υπηρεσίας πληροφο­ριών ανεξάρτητης από την ΕΥΠ... (ή όπως θα ονομασθεί στο μέλλον). Έκπληξη; Και βέβαια. Διότι η υπηρεσία αυτή υπάρχει παραπάνω από δεκαετία στο ΓΕΕΘΑ. Μάλιστα, ο πιο γνωστός δι­ευθυντής της υπήρξε ο μετέπειτα αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος (φωτό). Κάποια στιγμή από ΥΣΠ (Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών) μετονομά­σθηκε σε Ε' Κλάδος του ΓΕΕΘΑ. Αργότερα για έναν γελοίο λόγο έσπασε στον Ε' και τον Στ' Κλάδο. Έπρεπε, λέει, οι κλάδοι του ΓΕΕΘΑ να είναι έξι για να βγαίνουν «ισορροπημένα» οι θέσεις! Δύο για υποστρατήγους, δύο για υποναυάρχους και δύο για υποπτεράρχους. Αν θέλουν να κάνουν κάτι ου­σιαστικό, ας τους ενοποιή­σουν και πάλι και οι «ισορ­ροπίες» ας βρεθούν αλλού. 

■ Άλλη μια καλή κίνηση του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της μέριμνας προσωπικού. Τα μηνιαία φύλλα του Ειδι­κού Κλάδου Οικονομικής Ενισχύσεως Μερισματούχων Στρατού (ΕΚΟΕΜΣ) θα είναι προσβάσιμα στο δι­αδίκτυο και συγκεκριμένα από την ηλεκτρονική πύλη διαδικτυακών υπηρεσιών του Στρατού (www.army.gr). Έτσι, η ενημέρωση των δικαιούχων, που είναι τα εν αποστρατεία στελέχη, γίνε­ται άμεση. 

(ΚΥΡ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-15/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger