Αρχική » » ΑΛΤ! της 08 Φεβ 2015

ΑΛΤ! της 08 Φεβ 2015


Όπως πάντα σε κάθε κυβερνητική αλλαγή εμφανίστηκαν και πάλι στις Ένοπλες Δυνάμεις οι αυτό­κλητοι προστάτες της δημοκρατικής καθαρότητας. Αξιωματικοί διάφορων (χα­μηλών συνήθως) βαθμίδων και ικανοτήτων, που διαδί­δουν μηνύματα ρεβανσι­σμού και μισαλλοδοξία. Μάλλον ερήμην της πολιτικής ηγεσίας, η οποία μπο­ρεί με έναν απλό τρόπο να δείξει τον σεβασμό της προς τους κανόνες. Καθώς έρχεται ο Μάρτιος, να αφή­σει τη στρατιωτική ηγεσία να κάνει αξιοκρατικά και χωρίς παρεμβάσεις τις ετήσιες κρίσεις αξιωματικών... 

Όσο για την ίδια τη στρατιωτική ηγεσία, για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μι­χαήλ Κωσταράκο (φωτό) θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν το γεγονός ότι τον Νοέμβριο αναλαμβάνει πρόεδρος Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, θα ήταν λάθος η αλλαγή του. Αν μη τι άλλο, θα συνιστούσε περιφρόνη­ση προς τις 20 χώρες που τον ψήφισαν εκλέγοντάς τον πανηγυρικά. Όσο για τους αρχηγούς των άλλων Γενικών Επιτελείων, οι συχνές αλλαγές δεν ήταν πο­τέ επωφελείς. Ιδιαίτερα ο Στρατός δεινοπάθησε τα τελευταία χρόνια. 

Θα ντύσουν και τους ναύτες με στολή παραλλαγής ξηράς; Τι νόημα έχει αυτή η υπ’ αριθμόν 10 «διακλαδική» στολή; θυ­μούνται πότε είχε ξανά γίνει κάτι τέτοιο; Να τους θυ­μίσουμε λοιπόν ότι επί επταετίας είχε καθιερωθεί χακί στολή υπηρεσίας για τους αξιωματικούς και μόνιμους υπαξιωματικούς των πολεμικών πλοίων. Μόνο το λευκό πηλήκιο τους διέκρινε από τους συναδέλφους τους του Στρατού. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger