Αρχική » » ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 10 Ιαν 2015

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 10 Ιαν 2015


■ Την Πέμπτη θ Ιανουαρίου είχε προγραμματιστεί να πάει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας στην 111 ΠΜ στη Νέα Αγ­χίαλο για να πετάξει με διθέσιο μαχητικό αεροσκάφος της ΠΑ, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του αρχη­γού ΓΕΑ αντιπτεράρχου (I) Ευάγγελου Τουρνά. Η πρό­σκληση είχε γίνει προ της αναγγελίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό. Κάτι όμως το γεγονός της πολύ μεγά­λης κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, κάτι η ...σύντο­μης διάρκειας προεκλογική περίοδος που διανύουμε, «υποχρέωσαν» τον υπουργό να ακυρώσει την πτήση στο Αιγαίο δύο ημέρες πιο νωρίς, για «πιο εύθετο χρόνο», δη­λαδή για μετά τις εκλογές! Με τρεις προϋποθέσεις βεβαί­ως. Πρώτον να έχει ο ίδιος εκλεγεί στη δύσκολη Β' Αθη­νών, στην οποία κατεβαίνει για πρώτη φορά. Δεύτερον, να έχει κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές. Τρίτον, να είναι ο ίδιος πάλι στη σημερινή του θέση. Θα δούμε! 

■ Την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης επισκέφτηκε ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος (I) Χρήστος Βαΐτσης, για να ευχηθεί στο προσωπικό της, που εκτε­λεί αποστολές «ετοιμότητας» (readiness) καλύ­πτοντας τον το­μέα των Δωδεκα­νήσων μέχρι την Κύπρο. Ο ΑΤΑ συ­νομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της Μονάδας κα­θώς και με τους ιπτάμενους και τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής. Α, και κάτι με ενδιαφέ­ρον! Ο αρχηγός έφτασε στο Καστέλι πετώντας με ένα F-16 από τη Λάρισα! 

■ Επτά-οκτώ βατραχάνθρωποι, πρώην στελέχη της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού και της ΜΥΑ/ΛΣ του Λιμενικού Σώματος, όλοι τους μέλη του Συνδέσμου Ελλή­νων Βατραχανθρώπων, έπεσαν στα νερά του λιμανιού του Πειραιά για να πιάσουν τον σταυρό. Βγαίνοντας από το νε­ρό και πηγαίνοντας προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο για να παραδώσουν τον σταυρό, να πάρουν την ευχή του και το καθιερωμένο αναμνηστικό φλουρί, αρκετοί πολιτικοί τούς έτειναν το χέρι για να τους χαιρετήσουν. Εκλογές γαρ. Όμως λίγοι ανταποκρίθηκαν, οι οποίοι απλώς τους... προσπέρασαν! Εκεί όμως που σταματούσαν με χαρά και... «υποχρεωτικά» ήταν μπροστά από τους αρχηγούς ΓΕΝ αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ΓΕΣ αντιστρά­τηγο Χρίστο Μανωλά, Στόλου αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα και ΛΣ/ΕΛΑΚΤ αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο, που ήταν στην πρώτη σειρά της εξέδρας προς τη θάλασσα μετά τους πολιτικούς. Το γεγονός ότι οι δύο πρώτοι αρχη­γοί (Αποστολάκης και Μανωλάς) είναι και αυτοί «βατρά­χια», μάλλον τυχαίο δεν είναι! 

(ΚΑΡΦΙ-10/01/2015) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger