Αρχική » » Θα γελάει ο κόσμος με τους δημοσκόπους.

Θα γελάει ο κόσμος με τους δημοσκόπους.


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Το κακό έχει παραγίνει με τις δημοσκοπήσεις. Κάθε εταιρεία δημοσιεύει ότι της κατεβάσει η... κούτρα της με αποτέλεσμα ο κόσμος όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται αλλά σήμερα πια, να θεωρεί τους δημοσκόπους εξίσου διεφθαρμένους με πολιτικούς και δημοσιογράφους. Και πώς να μην τους θεωρεί; Ο κάθε δημοσκόπος εμφανίζει τα νούμερα που ο ίδιος θέλει και όλοι μαζί εμφανίζονται στην κοινή γνώμη ότι θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν την κυβέρνηση στην εξουσία παραποιώντας νούμερα και αριθμούς.

Εμείς από την Kontranews δεν υποστηρίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αλλαγές στο ...πολιτικό σκηνικό. Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν. Όχι όμως έτσι όπως τις παρουσιάζουν. Γιατί δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να κυβερνά, το κλίμα στην κοινωνία να γίνεται ολοένα και χειρότερο και η κυβέρνηση να κερδίζει σε ποσοστά κλείνοντας την ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή αυτή η ιστορία θα πρέπει να τελειώνει. Εάν η κυβέρνηση πιέζει ή ακόμα και εκβιάζει τους δημοσκόπους να βγουν και να το καταγγείλουν. Να βγουν και να δημοσιοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Να το πουν όμως δημοσίως, γιατί με την τακτική τους αυτή τελικά θα ξεφτιλιστούν όχι οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι.

Εμείς θα κρατήσουμε τα νούμερα των δημοσκοπήσεων αυτής της Κυριακής. Ελπίζουμε να μην σκάσουμε στα γέλια το βράδυ της Κυριακής. Γιατί τα στοιχεία θα μείνουν στην ιστορία όταν θα γίνουν οι εκλογές. Και τότε πολλοί από τους δημοσκόπους θα τρέχουν να κρυφτούν. Όχι μόνο για τα ποσοστά που θα πάρει η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για άλλα ποσοστά. Όπως για παράδειγμα τα ποσοστά του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη.

Ή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Θα έχει πολύ γέλιο αλλά και πολύ κλάμα το βράδυ της Κυριακής. Και όχι μόνο για ορισμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Θα έχει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί και για πολλούς «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης. Εις το επανιδείν.

(KONTRA NEWS)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger