Αρχική » » Ο Φραγκούλης Φράγκος καταγγέλλει το τουρκικό προξενείο της Θράκης

Ο Φραγκούλης Φράγκος καταγγέλλει το τουρκικό προξενείο της Θράκης


«ΔΕ ΡΩΤΑΩ τι κάνει η Θράκη για μας, αλλά τι κάνουμε εμείς για τη Θράκη». Γέννημα θρέμμα της Κομοτηνής, ο στρατηγός ε.α, πρώην αρχηγός ΓΕΣ και υπουργός Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος χτυπά για πολλοστή φορά το «καμπανάκι» για τον τουρκικό κίνδυνο που ελλοχεύει στη Θράκη, καταγγέλλοντας το τουρκικό προξενείο και τους μηχανισμούς που υποσκάπτουν την ελληνική κυριαρχία, ενώ πρότεινε λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της απειλής της εθνικής κυριαρχίας. 

«Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής καλλιεργεί ένα κλίμα αμφισβήτησης με ένα δίκτυο πρακτόρων επί...πληρωμή, που υπολογίζονται γύρω στους 3.000, και δαπάνη πολλών εκατομμυρίων. Καταπιέζουν κατά κύριο λόγο τους φιλήσυχους Έλληνες μουσουλμάνους προκειμένου να τους πείσουν ότι είναι τουρκογενείς, με κύρια στόχευση τους Πομάκους και τους Ρομά. Μετά το 1950 τα πολλαπλά λάθη διευκόλυναν την προπαγάνδα της Άγκυρας» αναφέρει ο πρώην υπουργός. 

Ο κ. Φράγκος είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες, πρακτικές κινήσεις, που μπορεί να γίνουν χωρίς κόστος, ώστε να ενδυναμωθεί η ελληνική κυριαρχία και να περιοριστεί συγχρόνως η τουρκική προπαγάνδα. 

«Έχω προτείνει μεταξύ άλλων να ανοίξουν πάλι αστυνομικά τμήματα της θρακικής υπαίθρου και οι Σχολές Αστυνομίας σε Ξάνθη και Κομοτηνή, να μεταφερθεί το ιεροσπουδαστήριο Εχίνου στην Ξάνθη και να γίνει άμεση εκμετάλλευση του ΕΣΠΑ για να κατασκευαστεί ο οδικός και σιδηροδρομικός άξονας Μεστής-Σαππών-Δερείου-Μεταξάδων-Ορμενίου» προτείνει ο κ. Φραγκούλης Φράγκος. 

«Επιβάλλεται να αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει να εγγραφούμε στους δήμους και στις κοινότητες της Θράκης μας, οι ετεροδημότες Θρακιώτες, οι ξεριζωμένοι Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι και Τενέδιοι, και για όσους μετοίκησαν να δοθεί αφορολόγητο 10.000 ευρώ στο εισόδημα τους» τονίζει ο στρατηγός. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, η αντιαρματική τάφρος θα πρέπει να γίνει πλωτή για ποταμόπλοια, να υπάρχουν χαμηλές τιμές καυσίμων, όπως αυτές των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, να αναδειχθούν τα λιμάνια σε εμπορικά κέντρα και να ισχυροποιηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην ακριτική Ελλάδα. 

Αρ. Μάτιος 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/12/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger