Αρχική » » ΑΛΤ! (της 28 Δεκ 2014)

ΑΛΤ! (της 28 Δεκ 2014)


ΤΗΝ αίσθηση της ζωής σ' ένα πολεμικό πλοίο θέλησε να έχει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας. Χωρίς την ευκαιρία κάποιας άσκησης, μια και δεν υπήρχε καμία προγραμματισμένη γι' αυ­τήν την περίοδο, προγραμ­μάτισε μια διανυκτέρευση σε φρεγάτα που βρισκόταν εν πλω, προκειμένου να ζή­σει λίγες ώρες δίπλα στο πλήρωμα και να αποκτήσει ιδίαν αντίληψη για τη ζωή και τα προβλήματα τους. Όμως, παρότι η ...έγκαιρη επιστροφή του για την ψη­φοφορία της περασμένης Τρίτης ήταν προγραμματι­σμένη, η ανησυχία άλλων κυβερνητικών κλιμακίων τον υποχρέωσε να αναβά­λει το ταξίδι. 

ΚΑΠΟΤΕ και οι βουλευτές πρέπει να κα­ταλάβουν ότι η αστυνόμευ­ση της υπαίθρου, έστω της παραμεθορίου, είναι απο­στολή της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι του Στρατού. Το επισημαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος (φωτό), απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση με θέμα: «Πλιά­τσικο και καταστροφές στα σχεδόν έρημα ακριτικά χω­ριά της Ηπείρου από Αλβανούς κακοποιούς». Τονίζει ακόμη ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν ως κύρια αποστολή την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας», αν και, όπως επισημαίνει, συνδρά­μουν σημαντικά την Ελλη­νική Αστυνομία 

ΠΥΡΕΤΟΣ στην εγ­χώρια αμυντική βιο­μηχανία εν αναμονή διε­θνών συνεργασιών για την υλοποίηση των εγκριθέ­ντων προγραμμάτων. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει, αν ενισχυόταν έτσι η ελληνική συμμετοχή στα μεγάλα εξο­πλιστικά που αποδείχθη­καν αμαρτωλά. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/12/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger