Αρχική » » Ο Νίκος Δένδιας και η όμορφη καταδρομέας

Ο Νίκος Δένδιας και η όμορφη καταδρομέας


ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ «ΦΥΛΑΤΤΩ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ». 

Την άκαμπτη και ενσυνείδη­τη αφοσίωση στο καθήκον και το υψηλό φρόνημα του συνόλου των στελεχών των Ενό­πλων Δυνάμεων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει χθες ο Νίκος Δένδιας στο πρόσωπο μιας νεαρής αξιωμα­τικού που υπηρετεί στην ακριτική Στρογγυλή. 

Η νεαρή υπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων ήταν αυτή που υποδέχθη­κε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στη... Στρογγύλη ωε αρχιφύλακας του φυλακίου στο ακριτικό νησάκι. 

0 νέος στη θέση υπουργός. που δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα με τους αυστηρούς κώδικες τιμής των Ενό­πλων Δυνάμεων, εξεπλάγη ευχάριστα και δεν είχε πρό­βλημα να το δείξει. 

Ο κ. Δένδιας χαιρέτησε αυθόρμητα και με θέρμη τη νε­αρή αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, η οποία μάλιστα -όπως είπε- έχει και ένα μικρό παιδί που μεγαλώνει με τους δικούς της στα Γιάννενα. 

Η νεαρή καταδρομέας συγκίνησε τον υπουργό όταν τον διαβεβαίωσε ότι φυλάττει Θερμοπύλες και δεν πρόκειται να αποστεί από τα υψηλά καθήκοντά της, προκειμένου οι πολίτες να ασκούν τιε ειρηνικές τους δραστηριότητες. 

Το στιγμιότυπο από την επίσκεψη κάνει θραύση στα social media, με πολλούς να «υποκλίνονται» στην όμορ­φη υπολοχαγό... 

(LIVE SPORT-29/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger