Αρχική » » Προσλαμβάνονται 25 μόνιμα «βατράχια»

Προσλαμβάνονται 25 μόνιμα «βατράχια»


Είκοσι πέντε οπλίτες βραχείας ανακατάταξης προσλαμβάνει για τη Διοίκηση Υποβρυχίων Κα­ταστροφών το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες της ΔΥΚ. Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τους οπλίτες στις μονάδες που υπηρετούν κατά το τελευταίο τρίμηνο και τουλάχιστον τριάντα ημέ­ρες πριν από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και από τους εφέδρους στις Στρατολογικές Υπηρεσίες στις οποίες υπάγονται, ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχει παρέλθει ένα έτος από την ημε­ρομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθε­σης των δικαιολογητικών τους. 

Οι ενδιαφερόμε­νοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληρο­φορίες από τις κατά τόπους ...Στρατολογικές Υπη­ρεσίες. 

Κ.Α. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-01/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger