Αρχική » » Βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση ζητούν να μάθουν το πλήρες χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση των μισθών

Βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση ζητούν να μάθουν το πλήρες χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση των μισθών


13 «γαλάζιοι» στο πλάι των στρατιωτικών

Δεκατρείς βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση που κατέθεσαν στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στέκονται στο πλευρό των στρατιωτικώνζητώντας επί της ουσίας να μάθουν το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής (κατά 100%) της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και από πότε θα εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο. Παράλληλα, καλούν την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να συναντηθεί με τις ενώσεις των στρατιωτικών και να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, στην ερώτησή τους οι βουλευτές της Ν.Δ. τονίζουν ότι: ...
«Στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού προβλέπονται αυξήσεις στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) σε συμμόρφωση προς την υπ’ αρ. 2192/2014 αμετάκλητη Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες αντιστοιχούν στο 50% της μεγάλης μείωσης που είχαν υποστεί το 2012, ενώ, σύμφωνα με τις κυβερνητικές δηλώσεις, η καταβολή των αναδρομικών θα γίνει σταδιακά.

Απορίες

Παρά ταύτα, υπάρχουν σημεία που δεν έχουν διευκρινιστεί επαρκώς και προκαλούν εύλογες απορίες για το κατά πόσο η δικαστική απόφαση θα εφαρμοστεί απολύτως, για το ακριβές χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης των αποδοχών τους και καταβολής των αναδρομικών, αλλά και για το εκκρεμές ζήτημα του νέου μισθολογίου».

Την ερώτηση υπογράφουν οι Τάνια Ιακωβίδου, Ανδρέας Μαρίνος, Ιορδάνης Τζαμτζής, Ασημίνα Σκόνδρα, Γιάννης Πασχαλίδης, Ευθύμιος Καρανάσιος, Τιμολέων Κοψαχείλης, Σπύρος Ταλιαδούρος, Μιχάλης Ταμήλος, Κώστας Κόλλιας, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γεωργία Μπατσάρα και Κώστας Κουκοδήμος.

Νίκος Ελευθερόγλου
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger