Αρχική » » «Παρέλαση» ονομάτων για το Πεντάγωνο

«Παρέλαση» ονομάτων για το Πεντάγωνο


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ. 

Τις επόμενες μέρες θα πρέπει ο πρωθυπουργός να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Δ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενό­πλων Δυνάμεων θα πρέπει να έχει κύρος, γνώσεις γύρω από τα στρα­τιωτικά θέματα και επίγνωση των γεωπολιτικών δεδομένων του διεθνούς περιβάλλοντος, που είναι αρ­κετά ασταθές και απειλητικό για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Και ακόμη, θα κριθεί αυστηρά, διότι θα συγκριθεί με τον Δ. Αβραμόπουλο, έναν επιτυχημένο υπουρ­γό Άμυνας...
Οι προτάσεις που με­λετά ο πρωθυπουργός, Α. Σαμα­ράς, σε συνεννόηση με τον αντι­πρόεδρο και πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Β. Βενιζέλο, είναι οι εξής: 

Να αναλάβει ο ίδιος ο Α. Σα­μαράς και υπουργός Εθνικής Άμυνας με δύο αναπληρωτές υπουργούς, τη Φ. Γεννηματά και τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο, που θα αποστρατευτεί, για να αναλάβει ΓΕΕΘΑ ο αρχηγός του Ναυτικού. 

Να αναλάβει κάποιος από τους πρώην υπουργούς της ΝΔ, με υποψήφιους που «παίζουν»: Η Ντόρα Μπακογιάννη και να γίνει η πρώτη γυναίκα υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Κ. Αρβανιτόπουλος, ο Γ. Μιχελάκης και ο επανακάμψας από τους ΑΝΕΛ στη Ν.Δ Κ. Μαρκόπουλος. 

Έχουν γίνει «προχωρημέ­νες» συζητήσεις να ανατεθεί το ΥΠΕΘΑ στον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. 

Υπάρχει και η πολύ κα­λή επιλογή του υφυπουρ­γού Γιάννη Λαμπρόπουλου, που εργάζεται με σο­βαρότητα και αποτελεσματικότητα στον τομέα του. 

Χ.Α.Κ. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-04/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger