Αρχική » » ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ: Οι τελευταίες κατατάξεις του χρόνου

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ: Οι τελευταίες κατατάξεις του χρόνου


Προκήρυξη έχει εκδοθεί μόνο για την Αεροπορία. 

Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ είναι ο μήνας των τελευταίων κατατάξεων στρα­τευσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μέχρι στιγμής, προκήρυξη για την κατάταξη αυτήν (2014 ΣΤ’ ΕΣΣΟ) έχει εκδοθεί μόνο για την Πολε­μική Αεροπορία, αλλά εντός των ημερών αναμένονται οι αντίστοι­χες για τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό. Η κατάταξη θα γίνει στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη, που πλέον χρησιμοποιείται ως κέντρο εκπαιδεύσεως για τους στρα­τευσίμους του Ναυτικού και της Αεροπορίας. 

Ειδικότερα, καλούνται οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1991 έως 2016 (γεννηθέντες κατά έτη 1970 έως... και 1995), για τους οποίους οι λόγοι παραμονής εκτός στρατεύματος (αναβολές λόγω σπουδών κ.λ.π.) έπαυσαν να υφίστανται από την 1η Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου. Όμως, αυ­τοί που είχαν αναβολή για λό­γους υγείας καλούνται, εφόσον η αναβολή τους λήγει στο διάστημα από 1ns Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου. 

Κάτοικοι εξωτερικού 

Μαζί τους θα πρέπει να καταταγούν οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτε­ρικού, οι οποίοι θα υποβάλουν αί­τηση για αρχική κατάταξη τμη­ματικής εκπληρώσεως της θητείας τους μέχρι 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία κατατάξεως, όπως επίσης και όσοι είναι ανυπότα­κτοι, των οποίων το αδίκημα δι­ακόπτεται -σύμφωνα με τη νομο­θεσία- έως την προηγουμένη της ημερομηνίας κατατάξεως. 

Οι ημερομηνίες κατατάξεως ορίζονται από τις 3 έως τις 10 Νο­εμβρίου. Την πρώτη ημέρα κα­λούνται όλοι όσοι έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας και ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι. 

Σημειώνεται ότι οι στρατεύ­σιμοι που για λόγους αντικειμε­νικής αδυναμίας αδυνατούν να καταταγούν την καθοριζόμενη ημερομηνία οφείλουν να παρου­σιάζονται με την επίδειξη του σημειώματος κατατάξεώς τους σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυ­νομική Αρχή για να δηλώσουν το πρόβλημά τους. Έτσι, εάν οι λόγοι αδυναμίας επιβεβαιωθούν, παίρ­νουν παράταση δύο ημερών για να καταταγούν. 

Οι στρατεύσιμοι μπορούν να αναζητήσουν προσωπικές πληροφορίες στον διαδικτυακό τό­πο της Στρατολογίας (www.stratologia.gr), γράφοντας τον στρατιωτικό αριθμό τους (Σ.Α) στη φόρμα που ανοίγει με την παρα­πομπή «Πληροφορίες για την κα­τάταξη μου». 

(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-05/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger