Αρχική » » ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


Η ΤΟΥΡΚΙΑ «παίζει» για ακόμα μία φο­ρά αυτές τις μέρες τον κλασικό ρόλο της, ανεβάζοντας το έργο «Ρίγος πολέμου στο Αιγαίο», πουλώντας αγριάδα (στην κυπριακή ΑΟΖ) για τα λάφυρα του φυ­σικού αερίου, βεβαίως βεβαίως! Η Λευκωσία «μάχεται» να... λειάνει -όσο μπορεί, όπου μπορεί- τις απαιτήσεις της δι­κής της τρόικας, με τη Βελκουλέσκου του ΔΝΤ (Δρακουλέσκου, όπως την αποκα­λούν στο νησί) να δη­λώνει με ωμότητα ότι «πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο και κάηκε». 

Τα παλιρροϊκά κύματα του Τζιχάντ απειλούν πλέον όλο τον κόσμο, με στρατόπεδα εκπαίδευσης στα... (πάντα εύφλε­κτα) Βαλκάνια και με θύλακες σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης, που «παγιδευμένη» στην παρανοϊκή οικονομική κρί­ση αδυνατεί να ερμη­νεύσει και πολύ περισσότερο να ελέγξει τα γεγονότα που καλ­πάζουν πιο γρήγορα από τις ειδήσεις που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία! 

Ο ερωτύλος Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έκανε μυστική συμφωνία με το Βερολίνο για τον «στόχο του ελλείμμα­τος» που αποσταθεροποιεί το ένδοξο Πα­ρίσι και ο Ιταλός πρωθυπουργός όλο κάτι δίνει και όλο κάτι παίρνει από τον κόσμο, που χθες πλημμύρισε την «αιώνια πόλη» με θυμωμένες διαδηλώσεις για την ασφυ­κτική λιτότητα που επιβάλλει στις χώρες του Νότου η κραταιά Γερμανία! 

Στην Ελλάδα (μετά χιλίων βασάνων) κατατέθηκε την Πέμπτη τελικά η πολυαναμενόμενη τροπολογία για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και αφού πρώτα έγιναν οι εμπλεκόμενοι υπουργοί από... δυο χωριά χωριάτες για την αδικαι­ολόγητη καθυστέρηση σε μια μικρή ανά­σα που περίμενε η χειμαζόμενη κοινωνία! 

Οι δημοσκοπή­σεις από την ψήφο εμπιστοσύνης και μετά δείχνουν «μαύρα σύννεφα» για τη συγκυβέρνηση, που δεν έχει καταφέρει να αφουγκραστεί την αγωνία και την απελπισία των πολι­τών που υποφέρουν από την υπερ-φορολόγηση! Αρχές Νο­εμβρίου καταφθά­νουν στην Αθήνα και οι εκπρόσωποι των δάνειων δυνάμεων για την αξιολόγηση όσων πραγματοποιή­θηκαν (με το αίμα της μεσαίας τάξης), αλ­λά κυρίως όσων έμειναν απλά χαρτιά με υπογραφές φαρδιές πλατιές. 

Εν τω μεταξύ, προέκυψε (ξαφνικά) χειμώνας με βροχές και αέρηδες τρελούς - παραμονή της επετείου για το Έπος του ’40! Φρόνιμο θα ήταν να φορέσουμε όλοι τα κράνη μας... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-220 VOLT-26/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger