Αρχική » » Η θεωρία του φόβου

Η θεωρία του φόβου


Το κυρίαρχο πολιτικό συνονθύλευμα, στην πατρίδα μας, παραπλανά τον λαό με ασύστολα ψεύδη και προσπαθεί να τον εκφοβίσει, εφαρμόζοντας την θε­ωρία του φόβου. Λέγει: 

Α) ότι, αν δεν δεχόμαστε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι. 
Β) ότι, αν φύγουμε από την ΟΝΕ θα καταστραφούμε.... 
Γ) ότι, αν επανέλθει το εθνικό μας νό­μισμα, η Δραχμή, θα πεινάσουμε. 
Δ) ότι αν ορίσουμε την ΑΟΖ (αποκλει­στική οικονομική ζώνη) η Τούρκοι θα μας κάμουν νταντά. 

Και τόσα άλλα ψεύδη μας αραδιάζουν, οι δούλοι των τραπεζιτών και των παγκοσμιοποιητών. Επειδή αυτοί είναι εξωνημένοι και απάτριδες, θέλουν να μας φοβίσουν, τα σκιάχτρα, με ψεύδη και δήθεν κινδύνους διότι αυτό πού φοβούνται τα αφεντικά τους, και τρέ­μουν από φόβο τους, είναι μήπως « ξυπνήσει » η ελληνική ψυχή και τους πάρει φαλάγγι. 

Ενδεικτικό του φόβου τους είναι και η επαναπόκτηση του εκ­δοτικού μας προνομίου, δηλαδή η επα­ναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ μας. Χαρακτη­ριστικό είναι και το παρακάτω δημο­σίευμα με τίτλο: Να βρεθεί ένας ήρωας! «Αυτό πού χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένας νέος ήρωας» Άρθρο της 28ης Φε­βρουάριου της μεγάλης εμβέλειας αμε­ρικανικής ιστοσελίδας huffington post. Όμως ο ΗΡΩΑΣ υπάρχει είναι ο ελλη­νικός λαός και ο ένστολος και ένοπλος Λαός πού θα δώσει την πρέπουσα απάν­τηση στους λυμεώνες της φαύλης οι­κογενειοκρατίας και η Ελλάδα μας θα αναστηθεί. Η ώρα πλησιάζει για μια νέα πνευματική επανάσταση. Η ΑΝΑ­ΣΤΑΣΗ έρχεται για μια νέα Ελλάδα, με ένα νέο Σύνταγμα και νέο πολιτικό και οικονομικό μοντέλο, πού θα καταπλήξει και πάλι την Ανθρωπότητα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ πού δεν σβήνει ποτέ, αυτό πρέπει ιστορικά να το γνω­ρίζουν «αυτοί» πού θέλουν να επιβάλ­λουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. 

Χρήστος A. Αθανασόπουλος
(KONTRA NEWS-03/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger